На кои четири фронта сте активни бе друже???
Жити се, не ми брои одење ко неутралци на утакмици како НАВИВАЧКА АКТИВНОСТ. И јас и други членови знаеме да отидеме некогаш и на кошарка и на домашно ракомет кога нема навивање, треба ли тоа да го броиме за активност на Комити?
1. На кошарка годинава НЕМАТЕ НИТУ ЕДНАШ НАВИВАНО.
2. На домашно првенство на ракомет, на РК Пелистер и РК Пелистер 2 бевте 2-3 пати максимум. Еднаш со Алкалоид, еднаш-два пати дека дојдоа Рибари и ова со меѓусебната утакмица, ако го броиш како однавиван натпревар.
3. Немате ниту едно гостување на ниту еден од кокективите, надвор од ФК. Може еднаш бевте со РК Охрид на гости, симболична бројка.
4. За европскиот ракомет тотално потфрливте.
5. Единствено за пофалба е редовноста на фудбал, многу одработени гостувања, бројката ќе ја занемариме.
Значи ТИЕ ФИЛМОВИ ЗА 4 КОЛЕКТИВИ И ШТО ТИ ЈА ЗНАМ, може деца некои да лажете.
Сликите ви ги ставам, баш за вакви муабети кои КОНСТАНТНО излегуваат од ваша страна.
За нас, НИЕ НЕ КРИЕМЕ ДЕКА НЕ НАВИВАМЕ НА ДОМАШНО ПРВЕНСТВО РАКОМЕТ, освен на значајни утакмици. Таква е политиката на групата, ама барем не лажеме дека навиваме на 4 фронта. Не знам дали нас пробувате да не излажете или себеси.
Ете демек со Тетекс сте биле 150. Браво, не ми е тоа поентата. Со Вардар сте 1000, цела сезона заедно не сте толку, за разлика од нас што тераме некоја константа бројка и двојно/тројно поголема за дерби. Нашата бројка на рандом меч со Татран во петок вечер или Беса дома е доказ дека луѓето на утакмици повеќе ни одат за Вардар, отколку против Пелистер или кој и да е друг.
И пак ќе кажам, ова го пишувам само затоа што после дерби не се трпите со пофалбите за бројноста ваша
Инаку, ова идење (најчесто со управа) на гостување не е некое навивачко достигнување (браво за замарањето на поединците), без знаме, без навивање, без ништо.
И наши членови така беа лани со Беса вл Боговиње. Кога даде Вардар гол за 0-1, скокнаа 15 члена позади голот на Беса.