Кога коментираме дека се собирате во добра бројка само против нас, баш за ова зборуваме. Нормално е една групана дерби да биде најбројна, али па не може на ниту една друга утакмица во годината да нема барем приближна бројка од таа од дербито.
Не е провокација, само да остане евидентирано на слика кога ќе речете редовно навиваме на домашна лига ракомет, за какво навивање станувало збор

Најавено на официјалната, не е спонтано собирање
Прегледај го приврзокот 369271Прегледај го приврзокот 369272Прегледај го приврзокот 369273
Чекав некој од "децата" да пишат но изгледа ќе тие тераат само свој филм и мислам само еден ќе дава извештај и реплики а не сите како претходно...
Муабето ми беше не дека е оправдување или за на форумот но убо е да се знај Чкембари имаат нова промена на генерации и целата група му е предадена на децата од А до Ш шо значи треба и време за реорганизација многу работа ,дружба и пред се одговорност за се со групата ,градот и државата
Доста е од нас крокодилите и диносаурисите кои сме тука за се да поможат но целиот терет работа , успеси ,заслуги па не дај боже и не успеси ќе треба да се бара кај дечките(кои се повеќе години ма трибина) но убеден сум дека достојно и со нови идеи ќе ја кренат групата на ниво кое заслужуваме оти до сега се мачевме и само опстанувавме од сите удари и пречки од страна шо мислам и сум убеден дека повеќе ќе ги нема и со среќа на новите воџи и новото раководство [emoji3515]
Шо значи од овај натпревар натаму можи да се бројат децата и клаваат точки [emoji6] и најважни ќе бидат гостувањата па после бројката,кореографии,изгледа на трибина,пиро итн..
Велат не нема ама еве сме [emoji246] и за крај напомош денот и проштевајте се што ви имам грешено а простено вие од мене и бога вие шо грешевте
А форумот е топ (иако админи се само едни)и многу групи почнаа повеќе да работата и да се докажат во последно време секоја недела убај изданија посебно прошлата недела пример видеото на комити, шо знам кореографијата на лозари ,гостувањето на војводи а и дома не беа лоши па изданието на рибари вчера имаше и други работи браво дечки мислам на сите групи уште вие останавте да ја држите Македонштината и оваа субкултура шо уште не е разбрана во нашата вукојебина
Sent from my SM-S901B using Tapatalk