Оу, покрај мали Лаврентиј Берија, тука сме го имале и ванаби Лазар Каганович, челичниот Лазар. Се извинуваме Лазаре, помина вашето време кога кажувавте кој што да пишува и кажува, и мило ми е што вашиот љубен комунизам е фрлен во аналите на историјата. Е сега останати се испрдоци, ама ќе се исчистат и тие со тек на времето. Сега ова време не е како на времето на вашите идоли, сега секој можи кај сака да пишува, ако сакаш можеш да си се одлогираш од форумов и да одјебиш, ако сакаш можеш да не ме читаш, ама јас сум тука, и планирам да бидам. Кога ќе биде интересно и Западно од Полска и таму ќе коментирам како што сум коментирал И критикувал исто така. Ама тебе не ти е развиен осетот дека некој не пати од комплекс на пониска вредност и да идеализира некој, и своите трауми од детството да ги манифестира со тоа што ќе навлезе во комунистичка и фашистичка идеологија, и тоа што бил малтретиран во средно и газен да сака да ги искаже преку бруталност и агресија или обожавајќи комунисти и нацисти, кочи малку. Друго време сме сега бре.