- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.466
- Поени од реакции
- 12.007
Кога се насобраа онде со аутот, ми се врати сликата од Бурдисо и Матераци.Не сум знаел дека порто се вакви гадни, ме потсеќа на дуелите со валенсија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога се насобраа онде со аутот, ми се врати сликата од Бурдисо и Матераци.Не сум знаел дека порто се вакви гадни, ме потсеќа на дуелите со валенсија.
Мислам дека уште пред да забијат ја прекина, демек поназад бил аутот. Со др зборови знаеше што ќе следи па проба да ја извлече ситуацијата.Се би му ебал на оној Отавио за реакцијата кога Дармијан лежеше во шеснаесетникот на Порто.
Па и сега пред да свирне крај она глушецон земал прета да ја врателе играчите на Интер поназад топката а си беше точно каде играше со рака оној на Порто.
Инаку по правило, судијата не смееше да ја прекине таа акција на Порто. Аут беше за нив и они треба од фер-плеј да ја вратат топката само тоа смрдлето Отавио одлучи да биде најпаметен.
Не дека ќе оди на 0-0, ама ако сме нерешено например во 70та, ќе се брани како пичка и ќе го лапне. И со Барса ако се сеќаваш се повлече при крајот, па го јадеше 2-2, па повторно играше како што треба и при 2-3 повторно се повлече и го прими.Нема да игра Инзаги на резултат, сигурен сум во тоа. Со Барса на Камп Ноу закачивме три гола и одевме на победа во ситуација кога ни играше и нерешеното, во дербињата во Италија исто итн. Е сеа, ако имаме активен резултат во 65-70 минута тогаш ќе почне да се брани, тоа гарантирам.
У секој случај можеме да ги изгориме на контри, не се нешто посебно Порто, така да еден даден гол на Драгао би требало да значи пласман понатаму.
Вчера Броз откако влезе пресече 80 000 топки, неверојатно е колку е битен за тимов, а реално моментално ми делува дека го боли кур и дека е скроз незаинтересиран.
Да да јасно, затоа и јас пишав дека ако имаме активен резултат до 70та гарант ќе се повлече и ќе се тресеме како ментални. И тоа што викаш, во ред е да се повлечеш у таква ситуација ама да чекаш шанса од контри и да ги казниш противниците.Не дека ќе оди на 0-0, ама ако сме нерешено например во 70та, ќе се брани како пичка и ќе го лапне. И со Барса ако се сеќаваш се повлече при крајот, па го јадеше 2-2, па повторно играше како што треба и при 2-3 повторно се повлече и го прими.
Во ред е што се повлекол, сигурно не требаше да оди на 2-4, ама не знаеме да се браниме, тоа е муабетов.
На Ливерпул за Барела.Наполи за кварадона бара 160М.
Интер наводно му дал цена од 75М на Ливерпул.
Фино.....