Фан Клуб: Интер

@SK-92

Колку е карта (отприлика) Интер-Рома тип на утакмица да речеме?

Испод 60€ нема да најдеш со добар поглед.
Колега интераш сакаше да иде на Интер-Порто во Средата, начека само оние карти од по 150-200€
Значи ако сакаш да гледаш Интер на домашен терен за пристојна цена и поглед, мора да си ептен ажурен и да следиш кога ќе пуштаат во продажба за да начекаш нешто од поефтините. За Лацио-Милан чекав буквално моментот кога отворија, купив карта од 65€ и тие отидоа мислам во првиот саат. Додека да одберам место и да разгледам на гугл каква е прегледноста од тој дел на трибина, цел сектор се распродаде, па морав да пазарам од тие подолу. Мислев дека што подолу тоа подобро ама има причина зашто на Олимпико тие во прв ред се ефтини и секогаш празни. Ем не се гледа толку добро ем увек има знамиња или па оградата ти блокира одреден дел од теренот. Ова го кажувам затоа што и на Сан Сиро има одредени делови каде нема добра прегледност и тие се продаваат најефтино. Ама бар на интер.ит имаш визуелна презентација за тоа кај ќе си седнат...
Еве со Фиорентина за 1ви Април каде си сместен за 55 еур. Јас бев 2018та на портокалиовт сектор во центарот испод она екранот со логото и платив 35€

1677354313680.png

Скоро сите тикети се продадени иако има уште најмалку 5 недели до натпреварот. Тие од 14€ се уште достапни ама тоа е на главната трибина најгоре.

1677354432516.png

За со Јуве на 19ти Март испод 130€ нема:

1677355285810.png

Ве играв двојка и ве пуштив да ве гледам. Имате шпиц од 100кг, нефункционален, имате десен офанзивен бек кој против Рома и други утакмици што сум ги гледал ораше човекот, сега ништо не игра. Имате многу креативна средина на хартија, а и во пракса не е лоша, само треба да се уновча тоа, односно да има шанси и голови. Од друга страна ради таа средина пак не сте цврсти во дефанзива, лесно ги губите дуелите на средината на теренот, со тоа овозможување полушанси на противникот и превласт на средината. Единствено Лаутаро си е стандард добар, одбраната колку толку солидна, кога ќе се земе предвид дека нема некоја помош од средниот ред(ама тука е крив и тренерот) и голманот ви е океј, ама не ми изгледа многу интелегентен и Госенс е океј, барем подобар од Дамфриз :)

Ве играв двојка и ве пуштив да ве гледам. Имате шпиц од 100кг, нефункционален, имате десен офанзивен бек кој против Рома и други утакмици што сум ги гледал ораше човекот, сега ништо не игра. Имате многу креативна средина на хартија, а и во пракса не е лоша, само треба да се уновча тоа, односно да има шанси и голови. Од друга страна ради таа средина пак не сте цврсти во дефанзива, лесно ги губите дуелите на средината на теренот, со тоа овозможување полушанси на противникот и превласт на средината. Единствено Лаутаро си е стандард добар, одбраната колку толку солидна, кога ќе се земе предвид дека нема некоја помош од средниот ред(ама тука е крив и тренерот) и голманот ви е океј, ама не ми изгледа многу интелегентен и Госенс е океј, барем подобар од Дамфриз :)
Малоумникот брзович се што пипна,се уништи.
Куќна слава ќе го земам денот коа тоа глупо створење ќе ја напушти екипава.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Малоумникот брзович се што пипна,се уништи.
Куќна слава ќе го земам денот коа тоа глупо створење ќе ја напушти екипава.

Него не можев да го дефинирам

Него не можев да го дефинирам
Не можеш да го дефинираш зш не постои на терен.
Се појавува од време на време со некој малоумен фаул или пас.

Ништо ново за нас, бар веќе се навикнавме дека ќе изгубиме после добра утакмица против јак противник или Лш.

Ја незнам што ја силуваат по десна страна каде топката глави во вода.
Згусната одбрана незнаеме да пробиеме, еве втора утакмица, една беше со Сампдорија, господинот на клупа прочитан како букварче.

Ние живееме само на двајца играчи едниот е Лаутаро, кој денес е добро чуван и другиот е Барела кој беше на клупа, го одмарал "Пеп".

Со Конте барем ваквите утакмоци беа сигурица, знаеше да врзе 10 победи по ред. Со мисиров ништо не правиме.

Со Конте барем ваквите утакмоци беа сигурица, знаеше да врзе 10 победи по ред. Со мисиров ништо не правиме.
Да.
Кај Конте никад нема да видиш ризични додавања што противникот лесно ќе ти пресече и ќе ти даде гол од контра.
На денешнава утакмица имаше само две до три такви ризични паса. Скоро на секоја утакмица има тоа, оваа сезона и ланската.

Следен пат нека не даваат 6 гола на домашен терен, нека чуваат за во гости. :D

Со црвен ни ја свртеа Болоња на домашен кога Конте ги водеше... :)

Нема оправдување за ваквите изданиа и заради ова мора да си оди Инзаги на лето.
Пак ќе кажам, нема да направиме ништо ако го смениме само Инзаги и останеме со три десни бекови како замена за Шкриниар и некој ко Смолинг.
Денешниот гол го примивме по грешка на Дамброзио иако комплетно сите играчи беа отсутни цели 90 минути.
Срамно издание. Сезонава сме буквално еден чекор напред, два назад...

Igra kakov sto e i trenerot, prosecna, nadigran od Tijago Mota. Pioli lani titula, sezonava i Spaleti, na dvajcata do lani se smeevme ama nie ostanavme so teletabis cij maksimum se miki maus kupovi.

Ocekuvav bukvalno vakov pad posle.letoto 2021, i pak sum razocaran zasto imaat tim za mn poise od ova sto go izigraa denes ili so Sampdoria na gosti, Monza gosti, Empoli doma i tn ...

A Damfris i Gosens komotno mozam da kazam deka vlagaat u top5 najlosi igraci u liga vo momentov... ko i misterov nas koga se u prasanje trenerite, umren ogranicen tripetdvash koj koga brka gol stava wing back na pozicija stranicen stoper i taka najavuva ofanziven pristap ... vo 2023.

Se smeevte koga rekov deka Igor Tudor istovo moze da go dostavuva so ovoj tim, ne veruvam deka od segasna perapektiva istovo e smesno. Ne deka togas toa go konstatirav, onaka prvo ime so mi doe, on i juric mrtviot, gi kazav, ali fakt e deka ova sto Inzagi mene kako navivac mi go nudi u ovie 2 godini i 50 drugi treneri momentalno u Evropa.moze da mi go ponudat.

Со црвен ни ја свртеа Болоња на домашен кога Конте ги водеше... :)

Нема оправдување за ваквите изданиа и заради ова мора да си оди Инзаги на лето.
Пак ќе кажам, нема да направиме ништо ако го смениме само Инзаги и останеме со три десни бекови како замена за Шкриниар и некој ко Смолинг.
Денешниот гол го примивме по грешка на Дамброзио иако комплетно сите играчи беа отсутни цели 90 минути.
Срамно издание. Сезонава сме буквално еден чекор напред, два назад...
Играта е таква какво што тренерот ќе ја наметне, а овде имаме нула тактички и физичка спремност.

Тон играчи пропаднаа во просечност, од Брозович и Барела до Госенс и Бастони, а се е тоа пошто никој не знае што улога има на терен. Вежбаат нешто на тренинзи?

Шампионски тим растури за две сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom