- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.278
- Поени од реакции
- 3.028
Прецизно според што? Термометарот во другиот ќош од собата?Pa aj ti dojdi kazi mi dali mi e ubavo ili ne hHahahaha.
Abe pak izvrtuvas... ama aj... Za ovoj posledniov del zboruvam.
Pak te prasuvam, tvojata na ofset 0 e? Ili nema voopsto predvideno ofset? Aj da vidam i takva klima deka postoi. I kakva vrska ima dali e ofsetor +3 ili kolku i da e ako T precizno se odrzuva?
Не сум слушнал јас за офсет да има... може и да има ама не ми затребала таква безвезе опција... на далечинското имам плус и минус... ко ќе ми студи на плусот а ко ќе ми жежи на минусот стискам

Грешката кај Хансолот е што си мисли дека е Јапанка и симиња потрошна до 100w во мод греење.... ама нема јајца да извади COP 6 па дува ладно (со само 2С deltaT од усис до издув).Исто греат како што глеам , и двете со 100W и не те сваќам зашто е грешката кај Хансолот, дали тоа што Хансолот си го платил 36к е грешка? или рекламираш дека другата Митсуто од 80к исто мудолира со 100W а треба да се плати x3 поскапо?
Ама ти све исто гледаш, двете се бели клими за тебе кога не ти е во полза.
Доста ги лаже луѓево со Нордик модели... најладно што видовме зимово беше -9С а ти нордик до -30С им продаваш со COP 1.3
Последно уредено:
. Za ovoj posledniov del zboruvam.