- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.119
- Поени од реакции
- 16.257
Od grankite shumata ne se gleda, posebno me nerviraat partiskite idioti koj po fb i drugde poshuvaat po naredba......никој не спомнува дека мајка му на Лазаров е од редовите на партијата на власт и дека синот со овој наместен интервју добил сто илјади прегледи на јутјуб, а богами и исплата од јутјуб, ДЕНЕС, ова време, а вие терајте карванот за нешто што се случило кога не сте ни биле родени, ама важно Латас беее, боде очи и со негови 15 години и се расравате за нешто од ДАЛЕЧНО МИНАТО, а зборел сега, вобтоа време мочалото не му знаел каде му е, а не па ќе легнел постара женска, а сите аууууу се фатија на јадица!
...а бреее колку членови овде на форумов јадат бурек за фетиши и несоодветно однесување? не ви е криво, ве нема никаде, а сега еден Латас ви ги стресе емоциите, а бе бегајте таму.
Прегледај го приврзокот 368670Прегледај го приврзокот 368671
....мене ми се попасни овие стариве што ги земаат во ,,заложништво,, младиве женски, куј знае што тортура имаат за пусти престиж и пари.
... самохрани мајки на улица никој не се потресува за нив, малтретирани од власта, органи извадени на трудница при пород не ве засега, ве боли таквоото што Латас прича причу, а богами сугурно и фантазира за добар паричен износ, режија беее Боливуд
...леле ле, наивнии!
Edino pozitivno beshe koga narodot spontano go podrza dedo Dime, a i neodamno zenata od Veles koja vo samoodbrana go ubi nasilniot soprug - Policaec...
A ova masovno ludilo sega me potseka na siuacijata koga se krena albanskite i mkd zenski drushtva i na Prometej vo park Zena Borec mu stavija Gaki