UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Borussia Dortmund XI:
Kobel; Wolf, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro; Özcan, Emre Can; Adeyemi, Bellingham, Brandt; Haller.

Chelsea XI:
Kepa; James, Thiago Silva, Koulibaly, Chilwell; Enzo Fernández, Loftus-Cheek; João Félix, Ziyech, Mudryk; Havertz.
Автоматски споено мислење:

На Мбапе, единствен шо направи разлика со влегувањето.
Не беше спремен за 90 минути.

Последно уредено:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.816
Поени од реакции
30.702
Ко мало дете го помина Енцо

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Емре Чан изгази.
Исто и Мудрик на другата страна. Ај некој ако не го мрзи нека извади статистика, се надевам има запишано барем 1 шут овој пат, не мора во рамки на гол, било каков. Ми треба за да му се посерам во уста уште еднаш на еден неписмен трол.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Исто и Мудрик на другата страна. Ај некој ако не го мрзи нека извади статистика, се надевам има запишано барем 1 шут овој пат, не мора во рамки на гол, било каков. Ми треба за да му се посерам во уста уште еднаш на еден неписмен трол.

Еве ти статистика, мене не ме мрзеше:

20230113_154714.jpg

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.674
Поени од реакции
4.154
Ај некој ако не го мрзи нека извади статистика, се надевам има запишано барем 1 шут овој пат, не мора во рамки на гол, било каков. Ми треба за да му се посерам во уста уште еднаш на еден неписмен трол.
Shots on target 0
Shots off target 0
Shots blocked 1 :D

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Рано е да се каже за Енцо дека е флоп, Мудрик исто(иако е на радарот за нов 007).. а и Челзи све имаа во мечот, освен завршница. Колку шанси прокоцкаа.. мислам дека иако изгубија пак ќе бидат фаворити во Лондон на реваншот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.505
Поени од реакции
114.578
Нејасно е како Челзи не пазареше класичен шпиц зимово, кога веќе беа решени да фрлат брдо пари. Несфатливо ми е жими се, би го убил тој што им ги праи и договара трансферите.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Нејасно е како Челзи не пазареше класичен шпиц зимово, кога веќе беа решени да фрлат брдо пари. Несфатливо ми е жими се, би го убил тој што им ги праи и договара трансферите.
Кого би купил ти во јануари, која е реална опција? Еве и да имаш неограничен буџет.

Тешко е на зима асален шпиц да се пазари. Можеби некоја комбинација со Турам да се направеше, максимум. На лето веќе шпиц.
Да е само шпиц...тоа што изнакупија, сето требаше.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Кого би купил ти во јануари, која е реална опција? Еве и да имаш неограничен буџет.

Тешко е на зима асален шпиц да се пазари. Можеби некоја комбинација со Турам да се направеше, максимум. На лето веќе шпиц.
Да е само шпиц...тоа што изнакупија, сето требаше.
Нема шанси.
Да постоеа некакви шанси за асален шпиц,сигурно немаше ние Вегхорст да го бараме.
Нема нормален тим што би продал добар шпиц на сред сезона,нема логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom