Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Jas mislam poslabi sme posebno napred. Ne sum zadovolen mnogu Borec nema bod zemeno vo vtora liga nie edvaj 2 1. Se ispod 3 4 0 deneska za mene bese razocaruvanje
примија гол од ко ги напраја измените играчите шо влегоја неможа втора а не прва лига да игра

примија гол од ко ги напраја измените играчите шо влегоја неможа втора а не прва лига да игра
Cirkuzi se rezervite alal da mu e na toj so mu gi nosi. Bricenje na suvo ama ajde eve nedela ke dojdi za brzo ke vidime na so sme. Se najavuva toplo vreme taman da se podnapolni stadiono kakvi takvi mora da mu dajme poddrska na start!

Каква е поврзаноста на Игор Кралевски со Победа? Он ви ги донесе Србите.. Менаџер е или влегол кај вас?

dujovski e ok fudbalerce iako nema dobro CV. imase problem so povredi i koga so bregalnica bese vo prva liga imaa eden kup vezni megu koi i stranci, pa ne zaigra previse. prasanje e fizicki vo kakva sostojba e i kolku redovno igral poslednite meseci. ako igral redovno kaj vas moze i starter da bide.
Дујовски првите 5 кола беше стандарден кај Саса но после петтото коло исчезна, дали се повредил или си заминал од клубот - не знам, но воопшто нема играно од октомври. Али се сложувам дека иначе е сосема океј играч и со твојата анализа, но како што кажа прашање е моментално во каква форма е.

Абе кој е овој Керим шо играл денеска? Вилдан Керим да не е во Вардар лани шо играше?

Да, видов сега дека пошол таму летото ама во извештајов пишува Керим, па да не заминал.
А нема друг фудбалер со то презиме во МК.
Не е он, го има на сликата од составот на Гостивар, објавена вчера.

Јас кренав раце од екипава, не очекувам ништо... мислев че се засилиме и станиме сериозна екипа, ама јок.. че не фајча носталгичарски времина порано како било (ни јас не се сеќавам мал бев )

Јас кренав раце од екипава, не очекувам ништо... мислев че се засилиме и станиме сериозна екипа, ама јок.. че не фајча носталгичарски времина порано како било (ни јас не се сеќавам мал бев )
На сите уште то ни остана и пусти соништа и желби дека ќе се врати то време и дека Победа пак ќе е е силна. Колку пати навечер размислувам само на таа тема, си правам нереални, но посакувани сценарија, а реалноста е премногу далеку од тоа и можеби никогаш повторно достижна. Сепак кај течело еднаш вода, пак ќе течи, дали по 3, 5, 10 години. Барем за мене, а и за многу други во ПП, Победа е “дрога” појака и од хероин…

На сите уште то ни остана и пусти соништа и желби дека ќе се врати то време и дека Победа пак ќе е е силна. Колку пати навечер размислувам само на таа тема, си правам нереални, но посакувани сценарија, а реалноста е премногу далеку од тоа и можеби никогаш повторно достижна. Сепак кај течело еднаш вода, пак ќе течи, дали по 3, 5, 10 години. Барем за мене, а и за многу други во ПП, Победа е “дрога” појака и од хероин…

Да гледам жар во игра, и во втора лига ко играа па и трета, имаше жар го клава Бурхан и Кифило во 85та минута клаваме два гола и то е то, оргазми на трибини.

Она последноно шо го гледав бетар од на гробишта, таму бар погласно е, че залај некое куче.

:D

Шкупи го прати Ферати на позајмица во Победа!

Toa sto pisuvav letoto deka treba da gi iskorista Sedlo i Menglezo vo Skupi da soberime nekoj na pozajmica od visokot nivni eve konecno me poslusaja. Bas i ova dete go napomenav ama vo momentov kolku ni e potreben ne znam oti e zaden vezen/stoper a gi imame premnogu ama ajde. Ili pa mozi se planira bunker taktika nisto da ne ne probija nazad:D

CSKA vs Gjorce beshe mestenka pogolema i od na Pobeda vtorata utakmica od Evropa. Cel svet dozna i ete pak nema nikakvi kazni nishto.
eden kup natprevari bile ocigledni mestenki, no za da ima kazna potrebni se dokazi. pred od prilika 10 godini gledav na primer internacionalen natprevar na rabotnicki i ofanzivcite vo nekolku navrati namerno pokraj prazen gol shutnaa, najverojatno bese namesten da zavrsi 0:0. no toa e, ne mozes da bides kaznet zaradi somnitelni akcii.

Уште еден солиден талент од тоа шо имам гледано си заминал. Во ситуација кога немаме лев бек и тоа шо е наше го пуштаме.
go nemam mnogu gledano i ne sum siguren kolku go biva, ama glupav transfer bidejki kaj gjorce tesmo mi se veruva deka sezonava ke namirisa znacitelna prvoligaska minutaza.

Ги гледав денеска екипата беше Котески на гол десно незнам кој играше штопери србинот и Стомнароски лево Дујоски средина Амос Оцко и тој од Арсими напред Лука Кудијан и Анатолиј по она шо го видов не сме полоши од лани ама не сме ни подобри играта ни беше долга топка од Оцко до Лука и напред тој шо че напрај напрај сепак борец не е мерило ама че биди тешко
dujovski lev bek?!? za LB mu odgovara samo toa sto igra so leva lol

Шкупи го прати Ферати на позајмица во Победа!

Toa sto pisuvav letoto deka treba da gi iskorista Sedlo i Menglezo vo Skupi da soberime nekoj na pozajmica od visokot nivni eve konecno me poslusaja. Bas i ova dete go napomenav ama vo momentov kolku ni e potreben ne znam oti e zaden vezen/stoper a gi imame premnogu ama ajde. Ili pa mozi se planira bunker taktika nisto da ne ne probija nazad:D
samo sto ferati edna godina e bez utakmici (ako se trgnat na strana tie nekolku minuti pred edna godina togas ustvari 16 meseci e bez utakmica), imase zdravstveni problemi i prasanje e vo kakva forma e.

203CB3ED-041B-4CFF-B3CA-33516A4BE7EE.jpeg

Ваучер само 45к евра. Па ова е смешно алооо. Во 2022 шампиони втора лига, шампиони младинци, настап во европа и на крајо видете ние колку, а колку тие над нас, а каков успех имаја пола од тие? За споредба, ваучеро лани за 2021 беше 60к евра. А та сезона завршивме 8ми во втора лига.
РК Прилеп добил 80к годинава ваучер. Па ако овде има некој нормален бравос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom