Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Полека дечки без нервози.
Ова е само почеток на сезоната, има уште многу да се игра. А и сега сме пред сите конкуренти на табелата. :)

Не би се сложил со него зошто претерано ги потценува тимовите како Лацио или Наполи што секогаш знаат да умрсат сметки кога се работи за што повисок пласман и решавачки утакмици,ако нив ги потценува што треба да рече за Каљари или Сиена пример? Интер изгуби ''сигурна''титула од Лацио пред неколку години,Милан лани го лапна ''неочекувано''од Наполи за да игра во Уефа...нека продолжи со потценувањето и ќе види што ќе го јаде годинава ;)
Според Мурињо..
1. Интер
2. Милан
3. Јувентус
4. Рома
Другото не е важно. :baeh:

Abe IbracaKURda ja za tebe iam taze kolacinja od Ronaldinho specijalno za maicon...a da iam isto lek za mourinho polesno da spie navecer da si go sonuva ronaldinho kako na sekoja utakmica protiv nego mu siba gol...a da i zaboraiv nosot na IBrakaKUrda da go stavime na aukcija

Абе карго аеродром, знаеш дека го имаш цитирано погрешниот пост? Глуп си или така те викаат? Знаеш да напишеш нешто паметно и да развиеш дискусија како секој цивилизиран човек наместо да постираш малоумни постови?
Богами Роналдињо зубарот не е за сонување, а не се секирај, голот ви беше од офсајд, роденден на Берлускони, многу логично е Интер да изгуби.Башка ова нека ви биде мотивација, немојте наредно коло да се усерете против некоја банана екипа.Потсетисе лани а поготово прелани колкава беше бодовната разлика помеѓу Интер и Милан на крајот на првенството 21 односно 36 бода !!! И лани не тепавте па пак ние се радувавме последни, а вие сега уживате во благодетите на Купот на Уефа.Така да и сега сме пред вас на табела :helou:

Абе карго аеродром, знаеш дека го имаш цитирано погрешниот пост? Глуп си или така те викаат? Знаеш да напишеш нешто паметно и да развиеш дискусија како секој цивилизиран човек наместо да постираш малоумни постови?
Богами Роналдињо зубарот не е за сонување, а не се секирај, голот ви беше од офсајд, роденден на Берлускони, многу логично е Интер да изгуби.Башка ова нека ви биде мотивација, немојте наредно коло да се усерете против некоја банана екипа.Потсетисе лани а поготово прелани колкава беше бодовната разлика помеѓу Интер и Милан на крајот на првенството 21 односно 36 бода !!! И лани не тепавте па пак ние се радувавме последни, а вие сега уживате во благодетите на Купот на Уефа.Така да и сега сме пред вас на табела :helou:

Jabe i da igrame naredna pak cup uefa vie vo evropa ste topovska hrana... posleden [pat dalecnata 1963 64:sekss:p.s Mancini vcera najak na teren bravo:pos2:

Jabe i da igrame naredna pak cup uefa vie vo evropa ste topovska hrana... posleden [pat dalecnata 1963 64:sekss:p.s Mancini vcera najak na teren bravo:pos2:

Па што има тоа везе? Битно е дека има освоено, а сега вие уживаје таму
milan.gif

Па искрено подобро да изгубам од Ливерпул или Валенсија отколку да губам дома од екипи како Болоња!

Ooooф леле , секој бар што следи Италија знае колкаво е значењето на Купот во Италија ,нема потреба веќе да се влегува во дискусија со тебе , ако се навраќаме на минатото , Интер победи 1-4 лани на пример во првенството , каде тимовите играа со најјаките состави за разлика од Купот каде и во финалето Манчини идеше со играчи од клупата .
Сеа удри се во глава и види што е порелевантно , Купот или Серија А . Какви бруки какви бакрачи ,подобро би ти било да обрнеш внимание на оваа сезона , брука е да изгубиш од тим од Романија на домашен :smir:.

Така е бе така е , во право си , за историја не праам муабет ирелевантна ми е во моментов а и во иднина , ништо не менува денес тоа во фудбалот , денес секој може да победи секого ( како Клуж Рома :D ) , али бар фан на Рома не треба да спомнува Минато , мислам , две години се позади Интер , почна сезонава , пак позади Интер , незнам која ти е целта сеа .:toe: Ако ти е бламирање , успеа , и онака по тоа си познат .

-Ne znam koj blamira zamisli se ti

-Dobro znaes da ja smenes temata

-ZALAM GO SEKOJ SO NAVIVA ZA INTER

Марш бе ти надвор од Италија! Гитла таму во Англија! Востание ке кревал... не знае пешки да оди по улица!

ЛОЛ човече, па фановите на Рома треба да се жалат на живот.Навиваш за тим што има освоено 3 скудета, 7 купа на Италија, еден супер куп, и еден Уефа куп алоооо.
Абе оди скриј се :kesa::kesa::kesa:

ЛОЛ човече, па фановите на Рома треба да се жалат на живот.Навиваш за тим што има освоено 3 скудета, 7 купа на Италија, еден супер куп, и еден Уефа куп алоооо.
Абе оди скриј се :kesa::kesa::kesa:

Грешка, немаат УЕФА куп освоено.

Имаат во шеесетите.Тоа е за почит :kesa:
Извор

Ааааа, изгледа другачије се викал тогаш - Inter-Cities Fair Cup (многу панаѓурски ми звучи ова), во 1960/61. Иначе застарено е ова на линков, имаат 9 пати Куп освоено и два пати Супер Куп.

Таман ја пофаливме владава со Интернетов што го ставила по селава , али требала малце да обрне внимание и на Образованието во истите .:toe:
Викам јас дека Ти се Бламираш , ова е само еден од многуте примери . . . .

Ааааа, изгледа другачије се викал тогаш - Inter-Cities Fair Cup (многу панаѓурски ми звучи ова), во 1960/61. Иначе застарено е ова на линков, имаат 9 пати Куп освоено и два пати Супер Куп.

Вау, значи биле многу подобри од колку што си мислев :pos:, а иначе за почит е тоа што имаат и итало-англиски куп освоено - ЛОЛ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom