_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Inter ne e nisto milan ke tepa:helou:
Ова го процени по тоа што делите заеднички спомени и искуства од Џенова?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inter ne e nisto milan ke tepa:helou:
Ова го процени по тоа што делите заеднички спомени и искуства од Џенова?![]()
da ama i spored drugo iskustvo - roma vs inter 6-2
da ama i spored drugo iskustvo - roma vs inter 6-2
Тоа е , Рома секогаш била кадарна за титула во Купот на Италија , али шансите дадени со Калчополи не ги искористи а истите веќе не егзистираат во Италијанскиот фудбал, оваа година биди среќен ако успеат да се пласираат за ЛШ наредна година , а и ако излезат од групите во истото натпреварување оваа година , ништо чудно да им конкурираат на Милан во УЕФА Купот .
Тоа е , Рома секогаш била кадарна за титула во Купот на Италија , али шансите дадени со Калчополи не ги искористи а истите веќе не егзистираат во Италијанскиот фудбал, оваа година биди среќен ако успеат да се пласираат за ЛШ наредна година , а и ако излезат од групите во истото натпреварување оваа година , ништо чудно да им конкурираат на Милан во УЕФА Купот .
ABE 6-2 BRUKI
Pa treba navivacite na inter da sa srekni so skandalo vo italija kolku godini pred toa ne osvoia titula mislam 18god ili 20god
Za 20 godini morati vlozi 1 milijarda evra vo igraci i ne zemaa titula ako ne bese skandalo steta roma so nema tolku bogat gazta ama sreka so nema tolku glup gazda....
Лани Јувентус сите ги надигра од јаките екипи а на крај заврши трет!Со прикажаната игра, Милан мислам дека ќе се најсериозни кандидати за титулата оваа година. Ги надиграа и Лацио и Интер и тоа со маестрална игра и очекувам да го подигнат пехарот оваа година![]()
А бе јас гледам целосно. Милан имаат топ екипа така да очекувам да слават на крај.Лани Јувентус сите ги надигра од јаките екипи а на крај заврши трет!
Мора да запаметите секоја утакмица носи 3 бода!
Јас би бил пресреќен ако секоја сезона ги губиме 2те градски дербиња а останатите 36 утакмици сите ги победиме!
Со прикажаната игра, Милан мислам дека ќе се најсериозни кандидати за титулата оваа година. Ги надиграа и Лацио и Интер и тоа со маестрална игра и очекувам да го подигнат пехарот оваа година![]()
Нијанса го направи Мурго тренер, така да се ќе му се врати, верувај ми:helou:Ај ај, претеруваш , како тоа ги надиграл Интер , кога имаа две шанси од кои едната беше реализирана . Интер во второто полувреме имаше играч помалку и 3 сериозни шанси за гол кои не успеаа да ги реализираат .
Што толку прикажал Милан те молам кажи ми за да кажеш дека биле маестрални , ова беше бар за вас неутралните навивачи boooooring меч , се на се 5,6 шанси или полушанси , далкеу од тоа дека Интер изиграле подобро од Милан или обратно, нијанси одлучуваа објективно гледано , кај виде ти маестралност во овој меч .
И фан на Манчестер кажа дека голот на Милан бил со минорен офсајд ,иако грешката за тој гол бар јас ја гледам во Киву кој премногу лежерно и незаинтересирано постапи со Кака пред да ја нафрли топката , и во Камбијасо кој погрешно го процени летот на топката иако беше пред Рони . Далеку од тоа дека ги обвинувам судиите , стојам на тоа дека голот не требаше да биде поништен , но и стојам на тоа дека нијанси го одлучија победникот , далеку од тоа дека Интер биле надиграни .
Се согласувам дека Милан имаат супер екипа ,али тоа треба да го покажат на теренот не на хартија , а ако веќе збориме за надигрување , Милан беа надиграни од Џенова ,така да овој тим на Милан треба да се докажува во иднина , не се добива титула само против Интер или Јуве .![]()
Ај ај, претеруваш , како тоа ги надиграл Интер , кога имаа две шанси од кои едната беше реализирана . Интер во второто полувреме имаше играч помалку и 3 сериозни шанси за гол кои не успеаа да ги реализираат .
Што толку прикажал Милан те молам кажи ми за да кажеш дека биле маестрални , ова беше бар за вас неутралните навивачи boooooring меч , се на се 5,6 шанси или полушанси , далкеу од тоа дека Интер изиграле подобро од Милан или обратно, нијанси одлучуваа објективно гледано , кај виде ти маестралност во овој меч .
И фан на Манчестер кажа дека голот на Милан бил со минорен офсајд ,иако грешката за тој гол бар јас ја гледам во Киву кој премногу лежерно и незаинтересирано постапи со Кака пред да ја нафрли топката , и во Камбијасо кој погрешно го процени летот на топката иако беше пред Рони . Далеку од тоа дека ги обвинувам судиите , стојам на тоа дека голот не требаше да биде поништен , но и стојам на тоа дека нијанси го одлучија победникот , далеку од тоа дека Интер биле надиграни .
Се согласувам дека Милан имаат супер екипа ,али тоа треба да го покажат на теренот не на хартија , а ако веќе збориме за надигрување , Милан беа надиграни од Џенова ,така да овој тим на Милан треба да се докажува во иднина , не се добива титула само против Интер или Јуве .![]()