Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.542
- Поени од реакции
- 87.722
Бришеш постови што се тотално он-топик, како што беше дискусијата помеѓу мене и Raziel, на тема RoP, само затоа што идеолошки не ти се комплементарни.Епа кое "здраворазумно" решение го предлагаш?
1. Да земеме да кукаме во секое едно мислење дека има црнци и педери во филмовите, па да се надеваме дека некој од Холивуд ќе прочита и ќе не послуша да нема црнци и педери во филмовите.
2. Да земеме да кукаме во секое едно мислење дека има црнци и педери во филмовите, и да бојкотираме се што е филмско, па да го прекрстиме подфорумов во: "Кукање по тоа што беше Филм и ТВ".
3. Да бојкотираме се и да го затвориме цел подфорум.
Кој им ја застапува идеологијата? Уште не сфаќаш дека и јас сум против сето тоа, и мене ми смета. Ама што ќе постигнам ако кењам во секое мислење: педери, црнци, небинарни, бла, бла, а, у...
Да бе, Acid ми кажува мене какви филмови да гледам. Дај опрај се, нека ти помине тој buthurt-от веќе еднаш пошто бетер од дете се понашаш.
За да бидеш модератор или супер-модератор треба личните идеолошки предиспозиции во втор план да ги ставиш, а во прв - правилата на форумот.