Па веројатно би било многу глупаво да ги избегнуваш тотално сите филмови кои вклучаат макар и мал дел од LGBT пропагандата.Moраме? Живти све?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па веројатно би било многу глупаво да ги избегнуваш тотално сите филмови кои вклучаат макар и мал дел од LGBT пропагандата.Moраме? Живти све?
Што ти значи мал дел, што ти значи застапуват, и тн.Па веројатно би било многу глупаво да ги избегнуваш тотално сите филмови кои вклучаат макар и мал дел од LGBT пропагандата.
Епа кое "здраворазумно" решение го предлагаш?Moраме? Живти све?
Мораш тоа да го проголташ и мораш овде да им ја застапуваш идеологијава?
Те тера некој со пиштол или Acid ти наложи?
Не е само LGBT. Раси, етноси, полови, религиски, сексуални и родови определби... Еден филм да ми најдеш од последниве 20 години кај што нема ништо од ова, те честам уште едно благо во Oselot.Па веројатно би било многу глупаво да ги избегнуваш тотално сите филмови кои вклучаат макар и мал дел од LGBT пропагандата.
Ок, така си го доживеал филмот. Мене ми се допадна, и ми ја отвори за размислување темата дека кога една револуционерна идеја почнува да зема замав, многу нешта ќе се сменат, многу работни места ќе испаднат од игра, нови ликови ќе мора да се појават на место на старите, итн.Во ред е се тоа, затоа и викам дека е претенциозно, многу површно иде кроз овие работи, некако избрзано, хаотично, едноставно не ми се допаѓа, неможам да го доживам ни како мјузикл, ни како омаж, како ништо озбилно, не знам каков пристап да имам спрема филмов. Со што филмов се издвојува? Освен музиката, со ништо друго, многу плиток, несериозен филм, не го сфаќам хајпов па уште е и номиниран за Оскари.
ја избегавам све ново додека не се исчисти ова говнарииве од филмовите. Колку пати ми се десило да исклучам нов филм после 2-3 сцени што веќе ми се досади да симнувам.
Епа кое "здраворазумно" решение го предлагаш?
1. Да земеме да кукаме во секое едно мислење дека има црнци и педери во филмовите, па да се надеваме дека некој од Холивуд ќе прочита и ќе не послуша да нема црнци и педери во филмовите.
2. Да земеме да кукаме во секое едно мислење дека има црнци и педери во филмовите, и да бојкотираме се што е филмско, па да го прекрстиме подфорумов во: "Кукање по тоа што беше Филм и ТВ".
3. Да бојкотираме се и да го затвориме цел подфорум.
Кој им ја застапува идеологијата? Уште не сфаќаш дека и јас сум против сето тоа, и мене ми смета. Ама што ќе постигнам ако кењам во секое мислење: педери, црнци, небинарни, бла, бла, а, у...
Dolores vikase some people choose to see the ugliness in this world, the disarray. I choose to see the beauty.
Бришеш постови што се тотално он-топик, како што беше дискусијата помеѓу мене и Raziel, на тема RoP, само затоа што идеолошки не ти се комплементарни.Епа кое "здраворазумно" решение го предлагаш?
1. Да земеме да кукаме во секое едно мислење дека има црнци и педери во филмовите, па да се надеваме дека некој од Холивуд ќе прочита и ќе не послуша да нема црнци и педери во филмовите.
2. Да земеме да кукаме во секое едно мислење дека има црнци и педери во филмовите, и да бојкотираме се што е филмско, па да го прекрстиме подфорумов во: "Кукање по тоа што беше Филм и ТВ".
3. Да бојкотираме се и да го затвориме цел подфорум.
Кој им ја застапува идеологијата? Уште не сфаќаш дека и јас сум против сето тоа, и мене ми смета. Ама што ќе постигнам ако кењам во секое мислење: педери, црнци, небинарни, бла, бла, а, у...
Да бе, Acid ми кажува мене какви филмови да гледам. Дај опрај се, нека ти помине тој buthurt-от веќе еднаш пошто бетер од дете се понашаш.
Кои црни идеолошки предиспозиции, дај те молам? Ти реков: моите „идеолошки предиспозиции“ се исти со твоите. Темата беше за серијата, ти коментираш за woke култура, иако беше напоменато дека тоа нема да се толерира затоа што има друга тема за тоа. Ти и покрај тоа продолжуваше да коментираш за woke култура. Плус: не сум јас сам кој го мислеше тоа. Скоро секое едно мислење ти беше пријавувано од членови, и тоа не било кои, туку луѓе чие мислење се цени, повеќето од нив модератори, со назнака - „дај отстранете го, дај нека не труе...“. Ама не, до „идеолошките предиспозиции“ било. ОК!Бришеш постови што се тотално он-топик, како што беше дискусијата помеѓу мене и Raziel, на тема RoP, само затоа што идеолошки не ти се комплементарни.
За да бидеш модератор или супер-модератор треба личните идеолошки предиспозиции во втор план да ги ставиш, а во прв - правилата на форумот.
Е ај де! И после пак јас сум бил нетолерантен, очаен, „на работ на нервен слом“, патетичен и со „идеолошки предиспозиции“ .Не знам зошто се толерира оваа батхрт дискусија у Филм.