Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
.
e1e053f2cd78bcc834d5e0117528a958.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Оваа прилика сакам да ја искористам да го поздравам оној ботот @AntonT12, со нивната 100 милионска аквизиција

Ај сега удри една доза :pusigo: забриши се и сиктер на спиење.
Искрено добро затвараше по таа страна, намерно им е изоставена таа статистика. Може да се каже дека вреди барем 80.

И де објасни што да правам пред спиење.:icon_lol:
Каков ти е тој совет и тие идеи курови да пушиш пред спиење, класика манчестер фан, курови и судии. :icon_lol:

Искрено добро затвараше по таа страна, намерно им е изоставена таа статистика. Може да се каже дека вреди барем 80.

И де објасни што да правам пред спиење.:icon_lol:
Каков ти е тој совет и тие идеи курови да пушиш пред спиење, класика манчестер фан, курови и судии. :icon_lol:
Не им е изоставена. Јас слушнав дека цел стадион го исвиркуваше на полувреме, значи чорба. Пример за ,,фан база", исто како што се пример за ,,клуб".

Не им е изоставена. Јас слушнав дека цел стадион го исвиркуваше на полувреме, значи чорба. Пример за ,,фан база", исто како што се пример за ,,клуб".
Све се прифаќа и свиркање и мавање табуретки, само оној советот горе со шмукање курови пред спиење искрено ме загрижува.

Не знаев дека така спортувате во вашиот крај.
Автоматски споено мислење:

Место дијазепам, си закажуваш едно :pusigo: и сонот сам си доаѓа.

Што ти било модерен живот.

Баце не се секирај ќе се вратите посилни кад тад. Али не со оној менаџер.

Дечкото е ослободен од обвинението, претпоставувам од две причини. Или нема доволно докази, што значи дека можеби и не ја силувал или и пуштил некоја паричка, па оваа самата се повлекла. Ама во овој случај, ако на неа самата не и битно што е силувана и послатки и се парите, тогаш не гледам зошто мене (или бил кој друг фан на фудбалот) би го интересирало.
Сакаш сега да ти ги с'снам @Corvus , @Darling I @Artemisia Vulgaris да ти одржат кратка лекција за болдов ? :icon_mrgr:

Не знам какви лекции очекуваш да држам во тема за фудбал, човекот си има убаво напишано како што е.
Прочитај го болдот и ќе видиш дека врска нема со фудбал освен дека машката фигура во случајот е фудбалер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom