Нели голем верник си, рисјанка, не ти е шубе од пекол во вечниот живот?ne pocnuvam nisto, ja ke se omazam i posle razvodot ke mu za zemam kujchata.
Ниско циљаш драга драга, земи му го и бизнисотne pocnuvam nisto, ja ke se omazam i posle razvodot ke mu za zemam kujchata.
Sega na @Darling ke i se povrati zarzavatot so go jadese, a na @Corvus ke i popadnat toa crnite cavkarski perduvi so koi se percese ko dobi treto pokacuvanje na plata.
Ова видео треба секој да го изгледа неколку пати. Во него е целата суштина во односите меѓу маж и жена.
Зависи кои зборови од девојката ги слушнале, а кои не и нивното значение. Истото важи и за мажите, дури и многу побитно е за нас.Sega na @Darling ke i se povrati zarzavatot so go jadese, a na @Corvus ke i popadnat toa crnite cavkarski perduvi so koi se percese ko dobi treto pokacuvanje na plata.
Na Agdeto @Artemisia Vulgaris nisto nema da i se sluci oti si legna na brasnoto, pametno e to, vide kolku e satot.
I na krajot TI pak gladen ( bez Libe)Sega na @Darling ke i se povrati zarzavatot so go jadese, a na @Corvus ke i popadnat toa crnite cavkarski perduvi so koi se percese ko dobi treto pokacuvanje na plata.
Na Agdeto @Artemisia Vulgaris nisto nema da i se sluci oti si legna na brasnoto, pametno e to, vide kolku e satot.
E daj prosvetli ne oti stvarno mi e maka da tumacam.Зависи кои зборови од девојката ги слушнале, а кои не и нивното значение. Истото важи и за мажите, дури и многу побитно е за нас.
Умна си е таа, бизнисот ако му го земе ќе треба и да го работи. Инаку ќе пропадне.Ниско циљаш драга драга, земи му го и бизнисот![]()
... Ако се до толку способни за водење, а не престанаа да се жалат дека немало родова рамноправност, еве им прилика да се издигнат на ниво на улогата што им е дадена- прилика да бидат подобри. Етичко однесување? Од денешниве жени?! Ахахахаха!
Нема поента. Сите колективно тепаме време тука и се преправаме дека неподобен не фантазира некоја да го користи сексот како оружје врз него.Некој да ме просветли каква поента се труди од петни жили да докаже МоралноПолитички Неподобен?
Мојава женска логика и резонирање не може да дочара до комплексниот машки ум.
Како да не, откога тоа Скопје е Серенгети? Феминистиците обожаваат овчици со вакви ставови, никогаш од трлото не бегаат само им обеќаат рипка и тие се послушни.... Sakam da kazham deka ne e do intelegencijata . A i vo napisov pogore se raboti za prirodna rabota , narecena borba za zhenka a ne za koristenje pickata kako oruzhje.
Mnogu lesno....ima mal patlak, nekoja cuca mu se iznasmeala u faca i od togas mrazi zeni.Некој да ме просветли каква поента се труди од петни жили да докаже МоралноПолитички Неподобен?
Мојава женска логика и резонирање не може да дочара до комплексниот машки ум.
“Срам те било“ како да е единствената песна на плочата на секоја жена.Нема поента. Сите колективно тепаме време тука и се преправаме дека неподобен не фантазира некоја да го користи сексот како оружје врз него.
Лажам ли? Нема “срам те било“- така дома со татко ти, брат ти, маж ти, дечко ти.Mnogu lesno....ima mal patlak, nekoja cuca mu se iznasmeala u faca i od togas mrazi zeni.
За што да ти е срам?“Срам те било“ како да е единствената песна на плочата на секоја жена.