Скоро во секоја продавница за водоводни работи можеш да најдеш бакарни цевки , Меркур во Автокоманда зависи за што ти треба како предлог можеш да искористиш и Алупласт кој е поевтин тој е во котур се зависнот за што ти требаНекој помош кај може да купам цевки - алуминиумски, бакарни, било какви?
Фала на информација, ќе проверамСкоро во секоја продавница за водоводни работи можеш да најдеш бакарни цевки , Меркур во Автокоманда зависи за што ти треба како предлог можеш да искористиш и Алупласт кој е поевтин тој е во котур се зависнот за што ти треба
Читав дека е во делот кај што е Северница. Е сега ако знаеш каде е Северница, па натаму да гледаш.Ја виде ли некој кометата бре? Смрзнав како будала гледајки нагоре, на крај ќе испадне ти треба специјален наса телескоп за да видиш некоја зелена флека.![]()
Нема да спомувам име на компании не сум платен за реклама ама ако си заинтересиран пиши ќе ти кажамЛуѓе, дали и во другите градови сте забележале низ улицте летоци со понуди за животно осигурување?
Јас во Куманово, во Понеделникот на 30 Јануари шетајќи низ градот, на една улица, на тротоар пред едни дуќани и излози забележав вакви летоци разфрлани низ тротоар и улицата.
Земав еден леток и го сликав и ви пуштам слики, но не сум ги контактирал телефонски, на летокот има телефон но јас не сум вртел на бројот.
Следниот ден на 31 Јануари ги немаше повеќе летоците на тротоарот и улицата, комуналните работници веројатно исчистиле.
Кое е најдоброто животно осигурување во државава?
Овие дали се преваранти штом фрлаат летоци низ улиците?
Имам пријател што ги изработува, сакаш контакт?Zdravo.
Ni trebaat vakvi kutii dali nekoj znae kompanija vo mkd sto izrabotuva.
Svrtevme na nekolku sto imaat strana sekoja vika nemame. Прегледај го приврзокот 365507
Прегледај го приврзокот 365508
Имам неколку пријатели сите од тука нарачуваатAko mozesh da pratish sekako .fala ti
Еве уште еден контакт ми дадоаAko mozesh da pratish sekako .fala ti