- Член од
- 15 април 2019
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 812
Здраво, има ли некој да сподели позитивно искуство со менување скршен екран и во која мобилара? Битно ми е да работат добро и телефонот да остане во добра форма после поправката.
зависи што телефон 600 ден мене ми зема, 2 телефони до сега без проблемЗдраво, има ли некој да сподели позитивно искуство со менување скршен екран и во која мобилара? Битно ми е да работат добро и телефонот да остане во добра форма после поправката.
Повели за кој модел се работи?Здраво, има ли некој да сподели позитивно искуство со менување скршен екран и во која мобилара? Битно ми е да работат добро и телефонот да остане во добра форма после поправката.
Јас гарантирам за @Torte Mobile дечкото работи топ!Здраво, има ли некој да сподели позитивно искуство со менување скршен екран и во која мобилара? Битно ми е да работат добро и телефонот да остане во добра форма после поправката.
Искрено без лоша намера...тој телефонот подобро фрли го,не го користи воопшто или подари му го некого бидејќи стварно не вреди да го сервисираш....Ima nekoj od Prilep shto se zanimava so mobilni?
Mi treba Nova baterija da smeni na S6 EDGE (So zaoblen Ekran)
i na eden drug samsung da podesi nekoi raboti( WhatsApp , Viber, Google da go Aktivira so moi podatoci shto ce mu gi dadam i ushte nekolku sitnici )
Kolku cenata za prvata kolku za vtorata usluga ili se zaedno?
Takva e situacijata da ne mi e bitno toa shto e star. A i baterija da se smeni ne kosta 50€.Искрено без лоша намера...тој телефонот подобро фрли го,не го користи воопшто или подари му го некого бидејќи стварно не вреди да го сервисираш....
Додека даваш ~50 евра за батерија за која нема никаква гаранција што и колку ке трае...а и телефонот е стар...
Подобро земи си некој xiaomi od 100-150 evra....
Ем нов телефон ем нема да му ја мислиш дали ке се расипе....ем 100 пати подобар од тој...
Види разбарај си тука
Не кошта 50 евра, кошта 10-20 евра но за 1 месец ке се надуе како балон батеријата.Takva e situacijata da ne mi e bitno toa shto e star. A i baterija da se smeni ne kosta 50€.
Povazhno mi e da se sredi drugiot. A za toa treba 10tina minuti vreme
Zboruvam za baterija, ne za djubre!Не кошта 50 евра, кошта 10-20 евра но за 1 месец ке се надуе како балон батеријата.
Nvm if that is not the problem
Abe ostaj tie muabeti be.Не ѓубре батерија ти е 50 евра...
Nvm...
Ти пратив порака од прилепчанче за меракAbe ostaj tie muabeti be.
Original Samsung e 27€ kupena vo Sofija
Se zanimavam so mobilni edno 10 Godini i znam shto kako.
Problemot e shto vo momentov e takva situacijata da nekoj treba da go sredi telefonot.
Zatoa neka se javi nekoj Prilepcanec a ostalo po Privatna Poraka......
Lokacijata ne treba da e povrzana so online/offline.И дали мора да е вклучена цело време локацијата? Дали може offline да се симне мапата и да си ја користам исто како на Google maps?