Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто сте бе толку изгубени? штом не ти дозволува од Македонија? Еве ти линк до меѓународниот сајт, регистрирај се и играј.

Ke te pras7vat sea dali danok treba da se plakja ne gi rckaj

Зошто сте бе толку изгубени? штом не ти дозволува од Македонија? Еве ти линк до меѓународниот сајт, регистрирај се и играј.

Fala ti mnogu. Kazi mi dali moze da se pravi deposit i withdraw so master card.

Batale te gi Mozzart, otvoriv accaunt, staviv pari preku skrill, im isprativ dokumenti za verifikacija, 20 dena cekam da mi odgovorat, vo megjyvreme bev dobiten i sega nemozam da si gi pivlecam parite.

Batale te gi Mozzart, otvoriv accaunt, staviv pari preku skrill, im isprativ dokumenti za verifikacija, 20 dena cekam da mi odgovorat, vo megjyvreme bev dobiten i sega nemozam da si gi pivlecam parite.
Наравоучение? Не биди добитен и немаш гајле.

Мене за ден-два ми ги верификуваа документите, може сега се поспори ама мислам ќе средат ќе немаш проблем.
Единствено негативно кај нив со кладењево е кај онлајн делот, скоро секогаш значително ги куткаат коефициентите од оние што ги пишува на сајтот

Користел некој value betting од rebelbetting барем неколку месеци? Првиве 10 дена ако се репер... со саат-два во денот солидна пара се прај (или додека не те лимитираат.)

Мене за ден-два ми ги верификуваа документите, може сега се поспори ама мислам ќе средат ќе немаш проблем.
Единствено негативно кај нив со кладењево е кај онлајн делот, скоро секогаш значително ги куткаат коефициентите од оние што ги пишува на сајтот
Mene za verifikacija mi rekoa demek deka im stignalo kako sum pratilod malta, pa da im pratam smetka na adresa od komunalii ili pak nekoja druga smetka da se osigurale deka sum od sk! Dali e nekoja prevara ? Ili so kako nekoj da ne ima iskustvo so toa

Jas nemav problem so Mozzart ,za verifikacija cekav eden den.Pred dva dena napraviv isplata preku Skrill i eve denes mi stignaa parite na Skrill i vednas potoa na Master.Jas morav preku Skrill zatoa sto mi rekoa deka ne vrsat isplata na Master,samo na Visa može

Dali nekoj ima iskustvo so UNI Banka za transfer na pari od Skrill? Veke od 17.01.2023 nema nisto stignato na Master Card.

Го верификувава акаунтот, успеав да префрлам пари на скрил ....... кај нив се оди многу споро

За колку дена од повлекувањето ти стигнаа парите на Скрил?
Mene mi stignaa za 5 rabotni dena. No od Skrill do Master Card kartica na UNI banka im trebase 6 dena. Na Skrill pisuva deka se prateni (processed) no na kartica veke 10 rabotni dena pominaa i uste gi nemam dobieno.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom