Епа исчитај, 13 страни се на темава, еба му мајката. И тоа ве мрзи да направите, се на готово да ви се сервира. Влези на темава, пиши прашање и толку.
Дали далеку било...Гугл Мапс не постои повеќе, го укинаа.
Ја читам темава, ти си бил 2021 ако не се лажам, од тогаш може се имаат сменето цените, прашав онака, плус немаш пишано за местото кај што ме интересира. Не знам што ти е филм да се понашаш ко некој сноб, немораш да одговориш ако ти е тешко, не ти пишав на вибер, пишав на форум.
Гугл вика 11км а тоа е 19мин возење до лидл, веројатно во сезона малку повеќе време ке ти треба
Процени си сам колку е блиску…
Гледав на гугл, повеќе мислев на гужви, каков е патот, пристапно ли е местото за возење, лошо поставив прашање, моја грешка.
Daleku e od gradot i mnogu loso dostapno, prvo se iskacuvas na brdo a posle do plazata e nemormalno strmna udolnica.
Jas bev so moped i nazad po ugornica edvaj idese so puna gas. Mnogu nedostapno mesto so nekolku hoteli i nekolku restorani (morskata hrana klasika vkusna i nisto poskapa od drugite niz krf)
Dali vredi? Mnogu!
Ne e mnogu guzva a vodata e kristal do dva metri duri i vetar da ima e odlicno. Plitka e i ke treba da poodis malku za dlaboko. Broj eden od site plazi sto bevme za mene bidejki e navistina da odis i da odmoris (ne gi racunam kristalno cistite paxos antipaxos itn sto se kako na film nitu divite sto se kako licni plazi).
Nekoj od slednite odmori ke idam tamu 10 denovi i ne mrdam.
На ова мислев, како ја гледав така и ми изгледаше. Со кола до плажа неможе, паркинг има, нема, како стои работата?
За пеш ми изгледа како далеку од овие Бела Виста апартмани.
Местото скапо е по ресторани, продавнички?