- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.289
- Поени од реакции
- 10.778
Јас мислам ке изненадиме вечерва,комплетни сме...само да не судат французинките,и данските садисти.
Добар виц. Ама ајде, изглеа те лупнала еуфорија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам ке изненадиме вечерва,комплетни сме...само да не судат французинките,и данските садисти.
Вртете кај Грујо да среди со Орбан да ги добиеме норвежаните, све му е простеноМаџари ни судат.
Исто! Го читав Магдинчев денес и покрај тоа што човекот е стручњак, на крај кога рече да се чуваме за Холандија и Аргентина нејќев да дочитам... Побогу, не се 40 годишни, па да не можат да издржат неколку натпревари (плус за разлика од минатото меѓу нив сега има и ден пауза, порано знаеја и по три утакмици да се играат во три дена). Башка имавме среќа да бидеме во оној дел со Германија/Норвешка, а не со Франција/Шпанија или Египет/Данска/Хрватска.За вечер само посакувам да излеземе со променет пристап кон натпреварот за разлика од претходната генерација.
Згадено ми е веќе од тој пристап,од играње во стилот "15 минути ќе пробаме да парираме,ако не ќе се штедиме за наредните натпревари".
Уствари реалноста беше дека се предававме уште пред да почне натпреварот.
Добро бе негде има официјална страна за следење стрелци, статистики итн?
Исто! Го читав Магдинчев денес и покрај тоа што човекот е стручњак, на крај кога рече да се чуваме за Холандија и Аргентина нејќев да дочитам... Побогу, не се 40 годишни, па да не можат да издржат неколку натпревари (плус за разлика од минатото меѓу нив сега има и ден пауза, порано знаеја и по три утакмици да се играат во три дена).