- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.019
- Поени од реакции
- 10.118
Дебилна работа
Има ли некој кајганџија кој би излегол од дома само по гаки на овој ден????
Каде отиде светов
Навистина не сум го сретнала нигде...не е битно, може да се искоментира настанот.abe ova 20 god + se slucuva ama fino vaka sto sega si go primetila...
ok si e, malku razonoda za masite....
iljadnici luge go pravat u sekoj pogolem grad na zapad... obicno e u maj ovde. da ima i makedonci sto ucestvuvaat ovde. interesno e onaka da gi vidis koleskite i kolegite u drugo izdanie... e sega ova si e onaka labavo, da vidis kako se slavi bozik ovde i kakvi proslavi ima...Навистина не сум го сретнала нигде...не е битно, може да се искоментира настанот.
Ристе Бомбата у 22 по боксерки и бањарка ми слегуваше у Капиштец вака
Дебилна работа
Има ли некој кајганџија кој би излегол од дома само по гаки на овој ден????
Каде отиде светов
И Кили...Ристе Бомбата у 22 по боксерки и бањарка ми слегуваше у Капиштец вака
Работев у маркет тогаш .... Да не зборам и Роберт СаздовИ Кили...
Па нели им е ладно со гол газ да шетаат...ајјј. па кога ке се испотат меѓу нозе или ако им се направат флеки на гаките...хаххахахахах...напред жолто, позади кафеаво......забегана работа.Ja bi sakal da ja vidam bez gakji u east gate mollo.
Прегледај го приврзокот 361901
ne e ladno ima u po mollovite klima uredi na solarno, toplo duvat na krofnata.Па нели им е ладно со гол газ да шетаат...ајјј. па кога ке се испотат меѓу нозе или ако им се направат флеки на гаките...хаххахахахах...напред жолто, позади кафеаво......забегана работа.
Уште тоа фалиJas vikam tetkava slika bez gakjichki objavila ona se objasnuva...