Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Можеби, ама прво да симне едно сто кила телесна тежина.
Автоматски споено мислење:

Позирав за карактер
Автоматски споено мислење:

Некои жени (убавите) велат дека мажите ги хејтат, само затоа што не можат да ги имаат или да имаат секс со нив.
Кој би бил твојот став (гледам дека си паметен)?
... :aplauz: И? Помина на аудиција? На кој филм ќе те гледаме? Чисто оти сакам да се пофалам у друштво “еј со оваа глумица пишавме два-три реда на форум“.
А за “прашањето“ што го постави :neetaka: жените не прашуваат, жените судат. Пресуда доставена во форма на прашање. Ииии... одиме понатаму.

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.719
Член од
8 јануари 2023
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво,
Сакам нешто да прашам и ова прашање е наменето за мажите.
Имам 16години и сакам да ми кажите како треба да се гришам за пенисот(хигиена,некои вежи да правам за поголем....)
Се што треба да знам за пениспт ве молам кажет ми.
Мошеби изгледа малку шмешно но сепак како со кажав имам 16г и не сум толку искусен.
И уште едно прашање која е соедветната возрас за да ја изгубам невиноста?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.078
Поени од реакции
6.443
Здраво,
Сакам нешто да прашам и ова прашање е наменето за мажите.
Имам 16години и сакам да ми кажите како треба да се гришам за пенисот(хигиена,некои вежи да правам за поголем....)
Се што треба да знам за пениспт ве молам кажет ми.
Мошеби изгледа малку шмешно но сепак како со кажав имам 16г и не сум толку искусен.
И уште едно прашање која е соедветната возрас за да ја изгубам невиноста?
После секое мочење стави го под чешма/туш и со ладна вода(што е можно поладна) држи го 2 до 3минути. Доколку си излезен низ град и мочаш 2-3 пати а немаш каде да го изведеш горе наведеното кога ќе си одиш дома најмалце 10 мин под чешма наизменично ќе менуваш ладна и топла вода.

Прво одржуви хигиена до 18 год после пиши одново тука па ќе ти кажеме кога е најдобро време за тоа последното што си го пишал.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.403
Поени од реакции
13.400
Куче ли чуваш бе? Како да се ГРИЖАМ за пенисот.o_O
Секако е трол де

Член од
8 јануари 2023
Мислења
2
Поени од реакции
0
После секое мочење стави го под чешма/туш и со ладна вода(што е можно поладна) држи го 2 до 3минути. Доколку си излезен низ град и мочаш 2-3 пати а немаш каде да го изведеш горе наведеното кога ќе си одиш дома најмалце 10 мин под чешма наизменично ќе менуваш ладна и топла вода.

Прво одржуви хигиена до 18 год после пиши одново тука па ќе ти кажеме кога е најдобро време за тоа последното што си го пишал.
Во ред,а ако можи да ми кажите зошто поладна вода не е подобро со топла?

Kajgana Shop

На врв Bottom