- Член од
- 6 јануари 2023
- Мислења
- 69
- Поени од реакции
- 143
Do it or not do it, she will regret both!Оваа само би ја прашал : сакаш прво да го видиш па да го примиш или сакаш прво да го примиш па да го видиш.
Можеби, ама прво да симне едно сто кила телесна тежина.
... И? Помина на аудиција? На кој филм ќе те гледаме? Чисто оти сакам да се пофалам у друштво “еј со оваа глумица пишавме два-три реда на форум“.Позирав за карактер
Автоматски споено мислење:
Некои жени (убавите) велат дека мажите ги хејтат, само затоа што не можат да ги имаат или да имаат секс со нив.
Кој би бил твојот став (гледам дека си паметен)?
Просечна жена, и помина прајмот, не е веќе тоа-тоа.
После секое мочење стави го под чешма/туш и со ладна вода(што е можно поладна) држи го 2 до 3минути. Доколку си излезен низ град и мочаш 2-3 пати а немаш каде да го изведеш горе наведеното кога ќе си одиш дома најмалце 10 мин под чешма наизменично ќе менуваш ладна и топла вода.Здраво,
Сакам нешто да прашам и ова прашање е наменето за мажите.
Имам 16години и сакам да ми кажите како треба да се гришам за пенисот(хигиена,некои вежи да правам за поголем....)
Се што треба да знам за пениспт ве молам кажет ми.
Мошеби изгледа малку шмешно но сепак како со кажав имам 16г и не сум толку искусен.
И уште едно прашање која е соедветната возрас за да ја изгубам невиноста?
Во ред,а ако можи да ми кажите зошто поладна вода не е подобро со топла?После секое мочење стави го под чешма/туш и со ладна вода(што е можно поладна) држи го 2 до 3минути. Доколку си излезен низ град и мочаш 2-3 пати а немаш каде да го изведеш горе наведеното кога ќе си одиш дома најмалце 10 мин под чешма наизменично ќе менуваш ладна и топла вода.
Прво одржуви хигиена до 18 год после пиши одново тука па ќе ти кажеме кога е најдобро време за тоа последното што си го пишал.
Ова е дефиниција за пичка шо знае за дупење
Трендо знае што е убаво.
По што ги познаваш кои знаат, кои не незнаат, да научиме нешто?Ова е дефиниција за пичка шо знае за дупење
За повеќе информации ќе седнеш со нив пред кооперацијаПо што ги познаваш кои знаат, кои не незнаат, да научиме нешто?