Општи дискусии за ТВ серии

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Stefan-kobe: Alice in Borderland е лоша.

Alice in Borderland 2 сезона: Are you sure? :love:

FB_IMG_1672225652584.jpg

Никад не сум бил по азијатки, али 3-4 од овие се прави локумчиња. :love:

Инаку топ што ја завршија со вторава сезона, неочекуван расплет, али добро осмислено. Ако продолжеа со нови сезони гарант ќе паднеше квалитетот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.268
Поени од реакции
84.374
каква година за сериите на големите куќи!

SheHulk, Rings of Power, Obi-Van, Ms.Marvel, Witcher B.O....

Marvel/Disney, Amazon, Netflix...

свака част

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823

Kaleidoscope забавна мини серија
како што видов имало 5000 различни сценарија но секогаш мораш да завршиш со белата епизода, ми звучи интересно бидејќи кај секој ќе е различно.. ја изгледа ли или било кој друг за да каже дали вреди? мада секако ќе ја гледам ама ме занима и друго мислење.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Не знам, мене ми нема поента да ги гледам епизодите по размешан редослед. Функционира она со флеш бекови во серии, па напред назад приказни, но не знам за целосни епизоди каде демек е небитно по кој ред ги гледаш.
Ако ја почнам оваа, ќе си ја почнам по ред, прва мислам дека е виолетовата. Ако се натерам да го гледам грдиот Џеј де, ме нервира многу актерот.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
I mene me privlekoa so toj gimmick, pocnav so the green one i ne mi legna. Ne e nekoj wow koncept da nema raspored serijata, kako sto rekov - gimmick, i samo gledacot gubi.
Ne ti treba da se machish so ovaa, povekje clishea od avatar ima. Osven random ep, nishto drugo ne nudi.

Arno samo loshi filmovi gledav, ne mi trebashe i so serii da pochnam :(

• Љубов
Reactions: wot

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.760
Поени од реакции
43.958
Јас ја изгледав оваа Inside Man во една вечер. Почнува ептен јако, ама расплетот ми беше катастрофален.

• Тажно
Reactions: wot
Член од
6 јануари 2023
Мислења
69
Поени од реакции
143
како што видов имало 5000 различни сценарија но секогаш мораш да завршиш со белата епизода, ми звучи интересно бидејќи кај секој ќе е различно.. ја изгледа ли или било кој друг за да каже дали вреди? мада секако ќе ја гледам ама ме занима и друго мислење.
Нема 5000 сценарија туку дејствието на серијата не е линеарно односно не мора да го гледаш линеарно по некаков одреден распоред.Мене ми се допадна не е лоша.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.615
Поени од реакции
14.087
Некој користи ли нешто како letterboxd но за серии?

Kajgana Shop

На врв Bottom