- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.669
- Поени од реакции
- 16.874
нормаљно... човекот ПлатилУспешен лов денес.
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
нормаљно... човекот ПлатилУспешен лов денес.
Кога сме кај истата улица, невидена смрт ми е кога проаѓам со кола...Колатерална штета, на 10 оштетено коли на шоптари нека се оштети една каурска.
Мисли си ти дека му пречи.Кога сме кај истата улица, невидена смрт ми е кога проаѓам со кола...
Значи смрт за сите е. Иако има ѕид, пак пешаци го прескокнуваат, па неретко и децата го прават тоа. Имаат цел голем мост наменет за тоа и пак одат по тие дивите пешачки премини или го рипаат ѕидот. Шќиптар логик зеро.
После, се паркираат каде што ќе им текне. Имам забележано дека најмногу се паркираат пред проширувањето на едната лента после Хамза Донер кога одиш накај школото Лирија. И една кола е доволна да се направи колона до Бит Пазар. За жал секогаш на тоа место се паркираат како да се договориле да е паркинг место.Па уште Арсовска и Ганиу зборувале за тргање на ѕидот и проширување на улицата.
Пуно, признај дека и тебе ти пречи културата кај вас, мислам не е само Јаја Паша. Секоја улица под контрола на автохтоните е така. Затоа кога одам од автохтони кон каурски населби, ми паѓа камен од срце. Како од Бангладеш во Шведска да сум се префрлил.![]()
Глувонем е.
Во право си.Глувонем е.
Прегледај го приврзокот 361246
"butterfly" American Sign Language (ASL)
What is the sign for "butterfly" in American Sign Language (ASL)?www.lifeprint.com
Прегледај го приврзокот 361249
![]()
Butterfly - Words By The Handful
BUTTERFLY Hands open, palms face toward you. Cross your hands and hook your thumbs together. Flutter your fingers like butterfly wings.www.wordsbythehandful.com
Чудно, зашто тука нема бар 6%?MOН ги објави резултатите, над 60% од ученичките стипендии доделени на ученици со албанска националност
Toa e тоа. Умре времето кога каурскиот окупатор на древните албански земји го попречуваше развојот на супериорното автохтоно IQ.
Ова ти е чист капитализам.Еве идеја за евентуални подароци за вашите пријатели и познаници, нели од аспект на јакнење на соживотот:
![]()
ЕДИ РАМА, АЛБАНСКИОТ „ЛУЈ ВИТОН“ И ЧАСОВНИКОТ СО СКЕНДЕРБЕГ Премиерот на Албанија објави слики од новите модни трендови
Нова чанта на „Луј Витон” со најубавото знаме во светот, напиша Рама за чантата која ќе чини 9.900 долари.plusinfo.mk
![]()
Па секако дека Чаир ќе биде таков како што е убаво се си опишал и јас тоа честопати го доживувам возејќи се во тој реон. 50-60 илјади народ живее на територија од само 3 ебани км2, нешто као Шутка слично. Урбанистички ред нула, дивоградби кај да се свртиш, паркирање по тротоарите од коловозите, па и по самите ленти од патот, диви пазарџии исто така по тротоарите каде треба пешаци да минуваат, масовно поминување/претрчување на диви/необележани пешачки премини особено на некои места кај БитПазар улицата !Кога сме кај истата улица, невидена смрт ми е кога проаѓам со кола...
Значи смрт за сите е. Иако има ѕид, пак пешаци го прескокнуваат, па неретко и децата го прават тоа. Имаат цел голем мост наменет за тоа и пак одат по тие дивите пешачки премини или го рипаат ѕидот. Шќиптар логик зеро.
После, се паркираат каде што ќе им текне. Имам забележано дека најмногу се паркираат пред проширувањето на едната лента после Хамза Донер кога одиш накај школото Лирија. И една кола е доволна да се направи колона до Бит Пазар. За жал секогаш на тоа место се паркираат како да се договориле да е паркинг место.Па уште Арсовска и Ганиу зборувале за тргање на ѕидот и проширување на улицата.
Пуно, признај дека и тебе ти пречи културата кај вас, мислам не е само Јаја Паша. Секоја улица под контрола на автохтоните е така. Затоа кога одам од автохтони кон каурски населби, ми паѓа камен од срце. Како од Бангладеш во Шведска да сум се префрлил.![]()