Jas rado bi si istitkal 6 proizvodi u svoe vreme i pacing od slobodni 20 aparati otkolku da cekam 15 min red nekoja barely 18 da titka na 20 lugje pred mene samo za da ne bidam iskoristen kako rabotna sila za kucanje. Ima malce kompleks vibe deka plakjas ili nekoj e vraboten pa mora ti da dobies i service osven proizvod. Znaeme deka odenje u market e experience a ne obicno pazaruvanje i treba da se zavrsi najbrzo i efektivno sto se moze. Jas ne znam kako ne ste se organizirale uste pred vlada, odamna veke prekinaa vo kesata da vi gi stavaat proizvodite kasierkite… ma toa e samo nivno kurcenje bidejki ne se zamenlivi, taka mislam nekoj zborese ponazad.
Inaku se soglasuvam deka cenata nikogas ne treba da bide povisoka na kasa odosto na raft. Ne potcenuvam nicija rabota i menadziranje, SIGURNO ne e lesno no i vo mojata, kako i sekoja, rabota ima nekoi procesi sto se teski no mora da bidat napraveni. Vraboti si tamu uste eden project manager ili nekoja glupava pozicija nekoj za 500 600 evra i neka nosi odgovornost ako e kvalifikuvan za toa, neka smisli proces a ne smenile od skopje ceni i toa e kraj na muabetot, cela mk neka mu ja misli sega. Trojca denes da prijavat razlika samo so kaznite bi go isplatile za godina dena toj vraboten.
Eve Ron ti znaes kako trebalo, pusti im ponuda so proekt, locirajki go problemot i proekt za negovo resavanje so zasteda, rizik, sve. Ako zaglavis nekade vecerta na masa ili tuka pisi, ke ti pomognat, lugje sto znaat sve ima za izvoz.
Jas najcesto kupuvam bulk so delivery do vrata mi ispaga poeftino odosto da gubam vreme, maknam limenki i ovosja i sve sto tezi i da se setkam niz marketi ocekuvajki experience, mozebi happy ending masaza samo oti si musterija i zasluzuvas za tvoite 400 denari ostaveni u kam nekoja da te eve ke prekinam tuka