Не е исто толкувањето на правилата кога се работи за играч од одбрана и од напад. Јебига.тоа од Рашфорд според судииве беше рака, а тоа од Вулверхемптон после ударот на Антони не беше...
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Не!Да, не е Рашфорд.
Тркало.
Остсви не да си играме цупала со старецот шо се мешаш.Не знам дали негирате од хејт према Ставро или нешто друго, ама факт е дека Рашфорд е моментално најдобар играч во тимот и дека е повторно во топ форма. Тоа го реков уште пред неколку месеци дека се враќа во препознатливата форма.
Заедно со Де Геа ја извадија утакмицата денес.
Одбраната исто солидна, никако не ме изненадуваат добрите партии на Шо како стопер, уште пред две години кога го играше Оле во тројката назад како ЛЦБ беше одличен.
Евидентен беше падот на Волвс во втора половина од второ полувреме, не знаеа каде се, да бевме поприбрани ќе беше убедлива победата.
Уште подобро е што победуваме и кога не е играта така добра. Ама очекувано беше против Волвс дека не можеш да играш кој знае каква утакмица, веќе навикнавме. И многу слатки се овие победи со нив од 0-1 на крајот, уште повеќе ќеф прави, пак нека скока оној копукот што урлаше на секое покрај линија, мисли Ла Лига му е ова па фаул ќе добиваат на секој контакт.Многу, многу, многу лош меч денес. Победа на мускули буквално, ама очекувани се вакви утакмици во овој период од сезоната.
Прво две години јадеше лајна дека Рашфорд треба да се продаде, и откако ти се посра на главата, сега демек мајтап правеше со мене. Цупала можеш со сестра ти да си правиш.Остсви не да си играме цупала со старецот шо се мешаш.
Слатки се, освен кога си ги играл 2 и Т2Уште подобро е што победуваме и кога не е играта така добра. Ама очекувано беше против Волвс дека не можеш да играш кој знае каква утакмица, веќе навикнавме. И многу слатки се овие победи со нив од 0-1 на крајот, уште повеќе ќеф прави, пак нека скока оној копукот што урлаше на секое покрај линија, мисли Ла Лига му е ова па фаул ќе добиваат на секој контакт.
И јас го поддржувам потегот на Тен Хаг, не е лошо секое скршнување од правилата да се казнува, чисто превентивно. А исто така ми направи ќеф и реакцијата на Рашфорд кога влезе, одговори со гол.Не!
Автоматски споено мислење:
Остсви не да си играме цупала со старецот шо се мешаш.
Автоматски споено мислење:
Да сепак ќе сум на страна на менаџерот колку сака нека е во форма играчот никој несмее да е незаменлив.
Тоа што немаме други опции во нападот е кривица на управата
Твоја вина. Традиционално ги играме вака утакмиците со Волвс, не можеш да очекуваш ништо поразлично.Слатки се, освен кога си ги играл 2 и Т2
Ајде мила најди ги тие мислења.Прво две години јадеше лајна дека Рашфорд треба да се продаде, и откако ти се посра на главата, сега демек мајтап правеше со мене. Цупала можеш со сестра ти да си правиш.