- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 18.425
Абе супер ќе ти беше мемето ако Русија победуваше, наместо да губи како што е случај во моментов
Абе супер ќе ти беше мемето ако Русија победуваше, наместо да губи како што е случај во моментов
120 ракети испукале сабајлево, изгледа бомбардерите на Енгелс преживеале.Абе супер ќе ти беше мемето ако Русија победуваше, наместо да губи како што е случај во моментов
Ne e meme, nekoj izgleda belezel koj sto i koga izjavuval .Абе супер ќе ти беше мемето ако Русија победуваше, наместо да губи како што е случај во моментов
Да не постоиш, треба да те измислат.Му се заканиле ако употреби Русија тактичко нуклеарно оружје, дека ќе биде ликвидиран цел руски врв. Затоа квичи Лавров сега.
Зарем сметаш дека Лавров би го рекол она без навистина да има конкретна закана? Дека еден Лавров би се симнал толку долу да ја игра нивната игра на безочно лажење и јадење гомна без основа?Па штом демокративе можеа да лажат 5 години дека Русија им ги наместила изборите, може и Лавров да си дозволи да го рече тоа.
vazi ama u berlin... moze taka?Pa neka pustat nuke-ce. Da vidime dali se seriozni.
Незнам кое е поидиотско, ваквите пишувања како твојто што доаѓа и од официјални лица или пак овие од Кремаљ што крекаат само дека нуклеарки ќе пуштат кога гледаат дека нешто ги дупат. Ако пуштаат нека пуштат таму по Германија, Британија за да се сериозни, еве нуклеарка на Балкан и Источна Европа не ми личи сериозно. Само нуклеарка во Германија, Британија, Франција би ги сфатил сериозно, вака ако пуштат во Украина или на НАТО моќните земји од Балканот што седат на маса со најмоќните ми е несериозно. Берлин, Лондон, Париз за да ги сфатат сериозно.Pa neka pustat nuke-ce. Da vidime dali se seriozni.
Moze.vazi ama u berlin... moze taka?
najlesno e da jades gomna a si daleku od kiev.
Ne se vozbuduvaj, mislis nekoj saka vistina da pustat. Blefiraat Rusite vekje ne se interesni.Незнам кое е поидиотско, ваквите пишувања како твојто што доаѓа и од официјални лица или пак овие од Кремаљ што крекаат само дека нуклеарки ќе пуштат кога гледаат дека нешто ги дупат. Ако пуштаат нека пуштат таму по Германија, Британија за да се сериозни, еве нуклеарка на Балкан и Источна Европа не ми личи сериозно. Само нуклеарка во Германија, Британија, Франција би ги сфатил сериозно, вака ако пуштат во Украина или на НАТО моќните земји од Балканот што седат на маса со најмоќните ми е несериозно. Берлин, Лондон, Париз за да ги сфатат сериозно.
fino... ti do koga mislis so kamenja deka ke se tepaat? i vaka im ocigledno ok, ama ko sto rece ko ke im pukne film i stapovi i mecevi ke izvadat...Не гледам како Русија може да ја сврти војнава во своја полза без користење нуклеарно или хемиско оружје. Може ќе исценираат некој напад на Кремлин или обид за атентат над Путин, Лавров, Шојгу и тоа ќе им даде повод.
Ke im pukne filmot oti dojde poinaku od sto mislele. Ok. Moze da priznat i da nosat zaklucoci od toa ili od inaet da pustat nuke-ce. Posto na site im se zivejt nema da go vidime toa.fino... ti do koga mislis so kamenja deka ke se tepaat? i vaka im ocigledno ok, ama ko sto rece ko ke im pukne film i stapovi i mecevi ke izvadat...
stom si takov junak sto ne se spakuvas i ides dobrovolec za ukraincite...Moze.
Автоматски споено мислење:
Ne se vozbuduvaj, mislis nekoj saka vistina da pustat. Blefiraat Rusite vekje ne se interesni.
Oti be, sledis dovolno telegram kanali za sto ti se sega moj informacii. Bez beza muabet. Mislam stvarno posakuvas da pustat nuke-ce sekoj vtor post ti e za toa. Koga ke pustat vaka i taka ke bide. Zatoa ti vikam, neka pustat pa da vidime sto ke se desi. A posto nema da pustat smesno deluva od nivna ama i od tvoja strana.stom si takov junak sto ne se spakuvas i ides dobrovolec za ukraincite...
taman ke ni bides kajgana voen korespondent. ajde ti bugarot i siptarot plus klinton i use 2-3ca taman eden platun ke napravite.
ti uste mislis deka usa ke odgovori na toa? bas zatoa sto im se zivee nema da ima odgovor.Ke im pukne filmot oti dojde poinaku od sto mislele. Ok. Moze da priznat i da nosat zaklucoci od toa ili od inaet da pustat nuke-ce. Posto na site im se zivejt nema da go vidime toa.