Pa mozebi e kineskaTo e kaj 90% od kineskite klimi.Na tie finalni raboti kinezot ne obrnuva mnogu vnimanie.Za niv e bitno da rboti kako sto ke raboti.Da dobies nekoe podobrubanje tesko.Pred se modulacijata mu e visoka,i na auto fan duva samo zezok vozduh,koj i brzo topliot vozduh ostanuva zaroben na plafonot.Nema spas.I so opcija,pratime, i aj fil,badijala.Ako bilo mozno kinezot ke go namestel senzorot kade sto treba,ama ne mozelo,i zatoaa gi ima ovie dopolnitelni funkcii.Obidi se, ama se mali sansite.Prifati ja takva kakva so e ,zemi mu nekoj red i prodolzi taka,so zgolemvanje na start na temp.pa posle namalvaj postepeno.
Obidi se da ja rabotis na fiksna povisoka brzina,pa da go turka poke topliot bozduh ,za da ne ostane zaroben,ama pak taka gubis od komforot.
Mozm da te sfatam.
Neznam
No za modulacijata ne bi se soglasil bas
Mozi ne e kako japonskite no raboti zavisno od zadadenata temperatura.
Znaci na 23 stepeni raboti so 400w na cas otprilika.
Ako ja opteretam povlekuva brzo koga ke ja dostigne posakuvanata temperatura poleka namaluva so potrosuvacka do okolu 350w do 450 w na cas sto i ne e loso
Na minusni temperaturi -10 i slicno raboti so okolu 800 w na cas
Moram da napomenam deka i prostorot koj sto go gream e stan no povrsina mozebi i pogolema od propisanata na klimata
Автоматски споено мислење:
Pa nema sto da te faka stravДруже ај молимте кога ќе можеш сликни, оти ова како го објасни страв ме фана…
Monteri profesionalci ja montiraa so site propisani raboti
Ne ja mestev sam jas
.