- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.863
- Поени од реакции
- 18.956
Тенеке ти ли си?
Немој аман не ме барај во оваа тема. Само оваа е бетар од темата за Украина.
Нит со овој, нит со друг, нит со трет ник немам намера да пишувам тука

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тенеке ти ли си?

Bar si priznavasNema shto da ti pojasnuvam tebe. Prvo se gleda deka kultura nemas, a ne pak neshto drugo.
I ne se nerviraj gubish lepota :-D

5,5kw@bub00 3.5, 5.5 ili 7kw ?
Od poslednive postovi/carsiski muabeti negledam deka nekoj Pameten zakljucok moze da se izvadi.
Na Eurovent dali postoi termin "Zadovolen" ili "Precizno kazano"....sto ovde se buta kao krajna informacija.
Po Precizno kazano ....ovoj @vilagora zadovolniov nikako da kaze od sto e zadovolen, vrti ko kisa oko Kragujevca ama nit pumpa kaza nit marka nit model sto ima, ama odma drugari mu stanaa i @PticaSelica i ovoj dudukov prilepski @zlatko_ti412
Aj da cueme kako ke tece komedijava ponataka
Na vasava selska reklamka ja ke vi uskocam so istovo kontrareklama....pola pumpa imam od vasata i prezadovolen sum, a i komsiite ....aj sea da ve vidam![]()
Ubedi ne vo ova sto znaci 5,5kw dali e 5.5 na ladenje ili na greeenje?5,5kw
Ako Sakas Slikni ja MDV by Midea Vnatresnata Nadvoresnata Edinica i Dalecinskoto
Ubedi ne vo ova sto znaci 5,5kw dali e 5.5 na ladenje ili na greeenje?
ToncBi ti gi slikal ako mi dades dobra pricina zosto, inaku mislam deka nema potreba. Ama GOLEMI se bajagi. Najdobro otidi si u najbliska prodavnica i ke gi vidis u zivo.
Автоматски споено мислење:
Kazi mi ti kako ekspert posto jas veza nemam, taka pisuvase na kutijata
Абе дудук... па имаше пивнато некоја одфазла а?odma drugari mu stanaa i @PticaSelica i ovoj dudukov prilepski @zlatko_ti412
Ako sakas Slikni ja ( me interesira ) kako e Montirana Vnatresnata i Nadvoresnata Edinica Dali od Vnatresnata edinica do plafonot ima 15 cm za dovolen protok na Vozduh Dali ima od Vnatrsnata do Nadvoresnata minimum 3 metri bakarni cevki za normalno da funkcionira klimatizerot i dalecinskoto koj model e bidejki vikas vo % e Fan-ot a ne vo 1, 2 , 3 brzinaBi ti gi slikal ako mi dades dobra pricina zosto, inaku mislam deka nema potreba. Ama GOLEMI se bajagi. Najdobro otidi si u najbliska prodavnica i ke gi vidis u zivo.
Ako sakas Slikni ja ( me interesira ) kako e Montirana Vnatresnata i Nadvoresnata Edinica Dali od Vnatresnata edinica do plafonot ima 15 cm za dovolen protok na Vozduh Dali ima od Vnatrsnata do Nadvoresnata minimum 3 metri bakarni cevki za normalno da funkcionira klimatizerot i dalecinskoto koj model e bidejki vikas vo % e Fan-ot a ne vo 1, 2 , 3 brzina

Odlicno e sto ima 4 metri bakar Vnatresnata edinica kolku ima prostor do plafonot na Fotografijata ne se prmetuva bas no mislam ima 10 cm prostor do plafonot ( po toa sto se primetuva od Fotografijata )Прегледај го приврзокот 357696
Прегледај го приврзокот 357697
Nadvoresnata druze nemozam da ja slikam, dalecinskoto e ovakvo isto, bakar ima 4 metri
Ima tocno 23cm do plafonotOdlicno e sto ima 4 metri bakar Vnatresnata edinica kolku ima prostor do plafonot na Fotografijata ne se prmetuva bas no mislam ima 10 cm prostor do plafonot ( po toa sto se primetuva od Fotografijata )
Od Fotografijata ne se primetuva ubavo zatoa mislev 10 cm do plafonot deka e super ako ima poveke inaku za najdobro da raboti eden klimatizer potrebno e 15cm do plafonot poveke ne e problem no ako e pomalku ke pretstavuva problem za normalno funkcioniranje na klimatizerot.Ima tocno 23cm do plafonot