СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.308
Поени од реакции
28.238
Сега сите сме во исчекување на 1380 лајкови од Ска Маниак и Придаториум од постови од пред месец дена.
Јас го живеам моментот, сега кога спласна еуфоријата може да се посветам на редење лајкови.

На пример небулозиве на идиотине од МТВ дури сега во коментариве на форумов ги приметив. Теткава со глупостите нејзни дури и ги надминала. Сега треба да објави и гола слика од Филе (така вети дечкото доколку Аргентина освои светско).

Зошто вакви срања да ми ја уништат утакмицата ?!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
Јас го живеам моментот, сега кога спласна еуфоријата може да се посветам на редење лајкови.

На пример небулозиве на идиотине од МТВ дури сега во коментариве на форумов ги приметив. Теткава со глупостите нејзни дури и ги надминала. Сега треба да објави и гола слика од Филе (така вети дечкото доколку Аргентина освои светско).

Зошто вакви срања да ми ја уништат утакмицата ?!
As I said
Screenshot_20221218_210510_Chrome.jpg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.308
Поени од реакции
28.238
Се си е океј, муабетот ми е дека кај Франција е очигледно дека не се чисти, нормално кога од Африка мигрираат таму па раѓаат деца таму, тоа не го смалува фактот дека државата вложува во тие деца во едукација итн им овозможува да имаат пристоен живот и сосема е нормално да си играат за Франција, мојот коментар е во контекст дека и во Аргентина има играчи што се исто како и оние во Франција само ради тоа што се бели не доаѓаат до израз, а и ќе биде почесто вака поради фактот дека миграцијата е се почеста во изминатите години...кој знае може и некој со македонски корени ќе заигра за Аргентина, Германија, Англија некогаш.
Англија и Аргентина скоро па никогаш. Кај Швицарска, Немачка, Аустрија некој од автохтониве од северозападните села и градови ама за Австралија, САД, Канада сигурно.
Шкодран Мустафи не беше по потеклото на родителите од некое гостиварско село ?

Член од
11 октомври 2022
Мислења
272
Поени од реакции
703
Замислете како им е на оние што го бојкотираа првенството... впечатокот од светсково беше спектакл, лудница, не знам како да го опишам, само требаше Германците да пројдат...

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Фала богу, шо заврши овој циркус наречен Светско првенство во Декември. Прво се беше наредено Аргентина да освои , од групи до толку многу пенали досудени, вкрстувања со лонеквалитетни селекции до краен резултат Меси да го освои и последниот трофеј што му недостасува. Покемон имаше понеизвесна краеви. Организацијата беше на топ ниво за Аргентина да освои испланирано до најситен детал, мислам дека до таа 80 минута одеше се по план до дека Французите не решија да не дозволат друг да одлучи место нив, но немаа сили за повеќе, мислам дека на Меси само тој ветар му требаше од судиите за да освои светско. Оти игра со дебили кој што одговорно тврдам нема да направат кариери, секој што ќе каже Аргентина заслужи е фан на Меси а не фудбалски фан, нејсе ни ја не сум фан на Франција ама 5те пенали ме натераа да бидам против Аргентина, мислам дека на тие корумпирани Фифа членови им успеа планот со помош на Франција ова да не испадне хаос и ептен да се изгуби кредибилитетот на таква една институција кој и така е занишан. Пенал за Аргентина немаше, тоа влијаеше да ги демотивира Французите снимката не се повтори уште еднаш поради која причина незнам и да не де спомнуваат уште неправилности од ова светско за заборав, шутирање пуна накај клупата на Холанѓаните без реакција, еден куп пенали, Саудиска победа против Аргентина, голот на Јапонија, мизерно светско.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Одлична завршница, баш онаква како што сакав,
бев неутрален и ми беше сеедно кој ќе победе, не сакав ни црнчугите да победат, а па ни Меси кој ќе ги слуша/чита коментарите како Меси е најдобар, некој со толкав жар го фалат/бранат што ќе мислеш брат им е, сега ми текна на една фраза на северџаните Меси (името) да не ви ги рани децата (ми нема рамен на глупостите).

Пеналот според мене не беше пенал, ги изебаа црнчугите до 80 минута и после дојде забавата, онаа што го сакаме ние неутралните, се радував на головите, а ги пцуев кога промашуваа во продолжението Коло Муле и Луталицата,
не ми е јасно како воопшто го пушташе во игра овој дрвото Лаутаро и јас да бев ефектот ќе беше ист, мош и на среќа гол ќе дадов.

Kajgana Shop

На врв Bottom