Да, ама вестите им се едни од најслабите. Само некои безвезе стории даваат и признанија за земјоделци од газда рамчеУбаво е новото студио за вести.
кај нас нема ништо а да не е копија ,искрено мене не ми се свиѓа новиот дизајн и студио на вестите ептен е некако глупо ,поубоо според мене е да го зема студиото на Ексклузив барем стопати подобро е
:turn:
Епа ко не знаеш како да го срочиш коментарот - така ти е.И уште не објавуваат коментари што не им одговараат.
Е така ти е тоа, сакаме Еу, мораме да немаме пиратерија на телевизиите, за било кој филм треба да платат лиценца што и не е баш мала пара златни времиња беа тоа во 90-тите кога по два филма во вечерните термини даваа и тоа на сите телевизии не знаеш кој попрво да го гледаш, а сега цела вечер може да ти помине во вртење на канали иако имаш кабловскаОоо нишо не се сменило на форумов, боље шо нема политика. Иначе А1 ми се свиѓа као телевизија, само мног го тупат со рекламине. А од секогаш ме нервирало навечер наместо филмови да даваат, ги вртат сите серии што биле изминатиот ден.
Момци и девојки, зарем во вакво време и напредна технологија, т.е. интерент со солидни брзини (дури и кај насЕ така ти е тоа, сакаме Еу, мораме да немаме пиратерија на телевизиите, за било кој филм треба да платат лиценца што и не е баш мала пара златни времиња беа тоа во 90-тите кога по два филма во вечерните термини даваа и тоа на сите телевизии не знаеш кој попрво да го гледаш, а сега цела вечер може да ти помине во вртење на канали иако имаш кабловска
Тоа е вистинското прашањеМомци и девојки, зарем во вакво време и напредна технологија, т.е. интерент со солидни брзини (дури и кај нас) зависите од тв за да гледате добар филм ?
![]()
Не е да се зависи од тв, али го нема шмекот од порано да начекаш добар филм на тв, или да стоиш до радио со спремна касета да снимиш песнаМомци и девојки, зарем во вакво време и напредна технологија, т.е. интерент со солидни брзини (дури и кај нас) зависите од тв за да гледате добар филм ?
![]()
Заборави да пишеш дека е Турска али ај тоа се подразбира кога е во прашање синхронизација
21.00 часот - нова синхронизирана серија Имотот на дамата