Да, ама вестите им се едни од најслабите. Само некои безвезе стории даваат и признанија за земјоделци од газда рамчеУбаво е новото студио за вести.
кај нас нема ништо а да не е копија ,искрено мене не ми се свиѓа новиот дизајн и студио на вестите ептен е некако глупо ,поубоо според мене е да го зема студиото на Ексклузив барем стопати подобро е
:turn:
Епа ко не знаеш како да го срочиш коментарот - така ти е.И уште не објавуваат коментари што не им одговараат.
Е така ти е тоа, сакаме Еу, мораме да немаме пиратерија на телевизиите, за било кој филм треба да платат лиценца што и не е баш мала пара златни времиња беа тоа во 90-тите кога по два филма во вечерните термини даваа и тоа на сите телевизии не знаеш кој попрво да го гледаш, а сега цела вечер може да ти помине во вртење на канали иако имаш кабловскаОоо нишо не се сменило на форумов, боље шо нема политика . Иначе А1 ми се свиѓа као телевизија, само мног го тупат со рекламине. А од секогаш ме нервирало навечер наместо филмови да даваат, ги вртат сите серии што биле изминатиот ден.
Момци и девојки, зарем во вакво време и напредна технологија, т.е. интерент со солидни брзини (дури и кај нас ) зависите од тв за да гледате добар филм ?Е така ти е тоа, сакаме Еу, мораме да немаме пиратерија на телевизиите, за било кој филм треба да платат лиценца што и не е баш мала пара златни времиња беа тоа во 90-тите кога по два филма во вечерните термини даваа и тоа на сите телевизии не знаеш кој попрво да го гледаш, а сега цела вечер може да ти помине во вртење на канали иако имаш кабловска
Тоа е вистинското прашањеМомци и девојки, зарем во вакво време и напредна технологија, т.е. интерент со солидни брзини (дури и кај нас ) зависите од тв за да гледате добар филм ?
Не е да се зависи од тв, али го нема шмекот од порано да начекаш добар филм на тв, или да стоиш до радио со спремна касета да снимиш песна . Сеа лесно е, за 3 мин. имаш било кој филм (зависи од торентот нели? ). Корисно е, брзо е, али ќе се изгустира брзо.Момци и девојки, зарем во вакво време и напредна технологија, т.е. интерент со солидни брзини (дури и кај нас ) зависите од тв за да гледате добар филм ?
Заборави да пишеш дека е Турска али ај тоа се подразбира кога е во прашање синхронизација
21.00 часот - нова синхронизирана серија Имотот на дамата