Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Аааа добро чим така. Нека прават криминал нека прават малверзации ама ќе им прогледаме низ прсти ипак јувентус се. :pos: :pos: :pos:

Многу заебана ситуација за лигата ако Јуве го исфрлат, они сега се загреови со тв права, ако има скандал од тоа ниво Серие А ќе стане на ниво на Холандска лига.

Многу заебана ситуација за лигата ако Јуве го исфрлат, они сега се загреови со тв права, ако има скандал од тоа ниво Серие А ќе стане на ниво на Холандска лига.

Секако. Кој ќе чита догодина 2 теми - Серија А и Серија Б.

За да некој да сака да гледа Итањанско првенство прво треба да си ги средат стадионите, после поише да се остава контакт у дуели како у Енглеска и трето да се дава +20 минути продужеток секое полувреме како на светско....неможе Специја и Сиена да лежат по терен од 50та минута у секоја утакмица со поголемите екипи ебати фудбалот.,.

Само што пре Македонија ќе си го врати името него да се среди тоа..

Ако ги средат сите работи тогаш ќе имаат образ да бараат 1Б за тв права без разлика дали Криминелтус ќе ги исфрлат у втора или трета лига..

Не ни очекував дека ќе прифатат вина, ова е прв стадиум на паника и негирање на све и свашта, се враќаат спомени од Калчополи каде биле понижувани бидејќи се фанови на Јуве.

Срамота, јад и беда, небитно дали и Милан утре/задутре или за година-две-пет ќе биде осуден или вмешан во нешто вакво, мене како фан би ми било срам да застанам во нивна одбрана кога клубот на мошне перфиден и нелегален начин стекнувал предност пред конкуренцијата.

А и разбирливо ми е, го пецкаше и го јадеше таа 10та у низа, сакаше да покаже надмоќ и тој рекорд да стои позади неговото име и кога почнаа да паѓаат најлесно му било да се сврти кон она што најдобро го знаат и највеќе ги краси - чист лоповлук и безобразлук.

Без разлика каков импакт ќе има ова над лигата, се освен најригорозна казна ќе е тотално фијаско.

Милан безмалку 10 години тонеше во бантер ера и при првото непочитување на било какви правила, макар и минимално си беше казнет со неиграње во Европа.

И види каква бламажа, господинот Ањели бил HEARTBROKEN откако со години правел дубари за клубот да му држи левел во мизерната Серија А, wow, трогнат сум.

Вие ко фанови на Јувентус треба да се срамите од фамилијата Ањели, а не да ги гледате ко боготац во фудбалскиов свет.

Италјанците се махери за уништување. Нешто како во Македонија, ако те гледаат дека ти оди ќе ти пратат инспекција.
Да, само што и во двете ситуации никој од надвор не го уништува туку они внатрешно сами се уништуваат. Така да малце ти е погрешна перцепцијата околу ова што се случува со Јуве. Не ја барај кривицата во некој надворешен фактор и некоја измислена хајка против Јуве, барај ја во самите внатрешни структури на клубот.

Криминални елементи очигледно постојат, постоеа и во 2006та, ниту тогаш, а ни сега не ги присилил Јуве да користат криминални елементи за да створат одредена предност.
Ама муабетот ти беше читајте малце медиуми во Италија, сеа, гдс најреномиран весник? Не, тутоспорт се еве :)
Не мора да се ГДС, тука ти се скај италија, римските весници и тн и тн, сите меѓудругото го спомнуваат и најцрното сценарио за јуве, не дека таа опција е игнорирана. Работата е што селективно читаш, така му доаѓа, чим убедуваш тука дека никој во Италија не известува и за тоа. Известуваат, што не значи и дека ќе се случи, ама како опција се споменува.
Па нормално дека ќе ја пишуваат таа опција, новинари се. :D
Такви вести им носат посети, кликови и актуелност. Реално појма нема никој од нив што ќе се дешава, зашто истрагата сеуште не е завршена.
Малце наивно и од твоја страна да веруваш дека ќе ги исфрлат во Сериа Б.

На крај ќе се сведе на тоа, дали Јувентус како клуб имал придобивка од овие криминални елементи или поедини ликови во организационата структура и бордот на директори.

Како и да е, мислам дека сите можеме да се согласиме - ситуацијава со Јувентус е измислена за Деви и неговите линкови од Твитер, транскрипти, изјави на сите засегнати и незасегнати од чудни и помалку чудни медиуми.

Бидиков и серверите на апарати. :icon_lol:

Да, само што и во двете ситуации никој од надвор не го уништува туку они внатрешно сами се уништуваат. Така да малце ти е погрешна перцепцијата околу ова што се случува со Јуве. Не ја барај кривицата во некој надворешен фактор и некоја измислена хајка против Јуве, барај ја во самите внатрешни структури на клубот.

Криминални елементи очигледно постојат, постоеа и во 2006та, ниту тогаш, а ни сега не ги присилил Јуве да користат криминални елементи за да створат одредена предност.

Па нормално дека ќе ја пишуваат таа опција, новинари се. :D
Такви вести им носат посети, кликови и актуелност. Реално појма нема никој од нив што ќе се дешава, зашто истрагата сеуште не е завршена.
Малце наивно и од твоја страна да веруваш дека ќе ги исфрлат во Сериа Б.

На крај ќе се сведе на тоа, дали Јувентус како клуб имал придобивка од овие криминални елементи или поедини ликови во организационата структура и бордот на директори.
Obi uredu e druze, realno veze nemas kako funkcionira novinarskiot svet na cizmava, ima razlika od novinari do novinari ne mozes site vo isti kosh da gi stavis i da gi sporeduvas so Marka shmarka, ili angliskite glupi vesnici, pretpostavuvam poim nemase ni za vreme na Kalcopoli sto sve se desavase vo mediumskiot svet dodeka apsolutno nikoj ne veruvase deka juventus na krajot od denot ke zavrsi vo vtorata liga, iako konkretno GDS toa togas go crtaa ko realno scenario, so informacii od prva raka, so vadenje na telefonski transkripti i slicno. Vesnicite pisuvaat za moznite opcii ko kazna, toa im e rabota, nieden od niv ne tvrdi sega deka ke bide bas taka, ko prvo ni ovie sto vcera podnesoa site kolektivna ostavka ne se osudeni za bilo sto, taka da otom potom, sto bi se reklo kockata e frlena i ke vidime sto tocno ke iskoci od ova.

Ali kako i da e ne veruem deka bas toa ke se desi ne znam od kaj si iskopal takov zaklucok ama i ne veruvam deka juve ke ostane necepnat od vakov skandal, ako se dokaze deka nivnite direktori napravile kriminal, nevozmozno e klubot da ostane imun na nekakva kazna ako e toa slucaj.

Како и да е, мислам дека сите можеме да се согласиме - ситуацијава со Јувентус е измислена за Деви и неговите линкови од Твитер, транскрипти, изјави на сите засегнати и незасегнати од чудни и помалку чудни медиуми.

Бидиков и серверите на апарати. :icon_lol:
ДаворЧе дете убо, мило ми е шо мислиш на мене ама немора толку. Не е здраво :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom