Ја сам живот свој ставио на коцкуТони од Брентфорд
Што е работава со него, не сум во тек...Нешто обвинет за обложување?Ја сам живот свој ставио на коцку
Овој е послаб фудбалер од сите играчи кои Манчестер ги има во форот моментално и му треба на клубот колку дупка во главата. За овој Рашфорд е Мбапе. Уште еден ни шпиц ни крило фудбалер. Или нека купат некој врвен шпиц, или нека крпат со Марсијал и Рашфорд на шпиц, па на лето нека одат по класа играч.
Секако на лево крило Манчестер е одлично покриен со Гарначо и Санчо ако конечно се реши да игра фудбал. Десно е Антони, а и повторно Санчо кој игра на двете крила. Ако не можат да купат класа шпиц Рашфорд ќе игра деветка. Многу подобро тоа отколку да прибираат вакви ни мој ни твој фудбалери како овој Гакпо.Ja би да земат гол играч, класична 9-ка, налик Левандовски, Ван Нистелрој, Перси од првата сезона кај нас. Премногу долго се решава овој проблем со плукни-залепи трансфери, како Кавани, Игало, Роналдо, Ибра. Дај играч кој ке биде минимум 5 години во клубот, и има квалитет.
Е колку е можен ваков трансфер во Јануари, или пак кој играч би бил достапен летово со таков профил, е огромно прашање. Плус, ако се оставиме без напаѓач до летото, пак проблем. Заебано.
Очигледно притискаат да се донесе некој Јануари, а класа шпиц каков што сакаме тешко да се добие тој период. И јас го делам истото мислење дека треба класичен шпиц носење, роден голгетер.Овој е послаб фудбалер од сите играчи кои Манчестер ги има во форот моментално и му треба на клубот колку дупка во главата. За овој Рашфорд е Мбапе. Уште едем ни шпиц ни крило фудбалер. Или нека купат некој врвен шпиц, или нека крпат со Марсијал и Рашфорд на шпиц, па на лето нека одат по класа играч.
И сам знаеш дека Рашфорд не е 9-ка. Прво, самиот не сака да игра таму, второ, not clinical enough. Прв е у Премиер Лига по промашени зицери сезонава. Плус играта со глава, сомнителна во најмала рака...Секако на лево крило Манчестер е одлично покриен со Гарначо и Санчо ако конечно се реши да игра фудбал. Десно е Антони, а и повторно Санчо кој игра на двете крила. Ако не можат да купат класа шпиц Рашфорд ќе игра деветка. Многу подобро тоа отколку да прибираат вакви ни мој ни твој фудбалери како овој Гакпо.
Тешко е купувањето врвни фудбалери во зимскиот преоден рок. Не упропасти Роналдо реално, заради него не беше купен шпиц летово. И Тен Хаг сноси кривица, требаше да притисне да се продаде Роналдо, наместо да ги дава оние наместените изјави дека смета на него. Јасно му беше дека едно Роналдо како профил на фудбалер не му одговара на тоа што сака да го игра, а друго дека Роналдо е далеку од она што беше.Очигледно притискаат да се донесе некој Јануари, а класа шпиц каков што сакаме тешко да се добие тој период. И јас го делам истото мислење дека треба класичен шпиц носење, роден голгетер.
А освен Кејн никој друг не ми паѓа на памет. Шешко е исто така добар профил плус млад и тоа е тоа.
Да, за до крај на сезона, со надеж дека и Марсијал конечно ќе се опорави и ќе одигра нешто. А види, што ќе правиме со Гакпо? Дечкото не е шпиц, помалку од Рашфорд е за наа таа позиција, а по крила во моментот без Гринвуд имаме 5 квалитетни фудбалери. Рашфорд, Санчо, Антони, Гарначо, Еланга.И сам знаеш дека Рашфорд не е 9-ка. Прво, самиот не сака да игра таму, второ, not clinical enough. Прв е у Премиер Лига по промашени зицери сезонава. Плус играта со глава, сомнителна во најмала рака...
Сега ми текна дека мислиш за до крај на сезона. Ке биде мачење.
Што е работава со него, не сум во тек...Нешто обвинет за обложување?