СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 ноември 2022
Мислења
170
Поени од реакции
506
Добро да не заборавиме и дека кога Шпанија го освои светското првото коло изгуби од Швајцарија, јесте немаат споредба репрезентациите али да не даваме прогнози пред време.
Да, оти исто е да изгубиш од Швајцарија и од Саудиска Арабија. Туку дали некој нормален (значи @RATM отпаѓа) може да ми објасни зошто Стерлинг игра пред Рашфорд во репрезентацијата? Да имаат понормален селектор Англичаните би биле топ 3 фаворити за титула, имаат одлична екипа.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.319
Леле Господе
Автоматски споено мислење:

Да, оти исто е да изгубиш од Швајцарија и од Саудиска Арабија. Туку дали некој нормален (значи @RATM отпаѓа) може да ми објасни зошто Стерлинг игра пред Рашфорд во репрезентацијата? Да имаат понормален селектор Англичаните би биле топ 3 фаворити за титула, имаат одлична екипа.
Па не е исто ама она шо го изигра Саудиска Арабија во дефанзива беше за почит. Ги потценија од сам старт, овие мотивирани до коска и не треба многу за беља. Прво коло е, рано е за прогнози тоа ми беше муабетот.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.098
Поени од реакции
6.060
Данска разочара...
Толку е квалитетот и за мене резултатот не беше изненадување бидејки ако си ја прател златната данска генерација на чело со браќата Лаудруп а на голот легендарниот Петер Шмајхел таткото на сегашниот голман ќе знаеш дека таа екипа тогаш беше за една класа над сегашнава.Имаа среќа во 1992 кога благодарение на дисквалификацијата на Југославија се пласираа на Еуро 1992 во Шведска и станаа прваци а на залез на кариера моќниот Бразил на чело со Роналдо едвај ги победи 3:2 во четвртфинале 1998 во Франција.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.319
Дајте отворете тема за смешни видеа и мемиња за светското, сега за сега доминират Арапите :ROFLMAO: Вратата ја откорнаја.
А ова е врвот, види ги бе како мајмуни се обесија :pos:
Не не ... Јас сериозно ќе почнам да навивам за ваквите репрезентации да стигнат шо подалеку, барем кога не учествува Македонија, да се изнагледаме сеири по социјалните мрежи :)

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.884
Член од
14 април 2012
Мислења
32.805
Поени од реакции
67.156
Саутејт ги цени играчите што добро му играле претходно во репрезентација и имаат кредит кај него. Исто ко Мегваер. Тотално дупе во клубот, налик Стерлинг, ама прва постава заради тоа што претходно одлично изиграл во репка. Инаку, моментално по форма, Рашфорд > Стерлинг.

Член од
22 ноември 2022
Мислења
170
Поени од реакции
506
Саутејт ги цени играчите што добро му играле претходно во репрезентација и имаат кредит кај него. Исто ко Мегваер. Тотално дупе во клубот, налик Стерлинг, ама прва постава заради тоа што претходно одлично изиграл во репка. Инаку, моментално по форма, Рашфорд > Стерлинг.
Знам, ама Стерлинг не играше кој знае што и кога имаше успех Саутгејт. Во моментов разликата во квалитет помеѓу она што го игра Рашфорд и она што го игра Стерлинг е огромна. Мегваер беше клучен во успесите на Англија на европското, а и вчера одигра одличен натпревар. Едноставно му одговара играта на репрезентацијата на Мегваер.

Не може Стерлинг да игра прва постава не само пред Рашфорд туку и пред Грилиш.

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.674
Поени од реакции
25.054
ako ova e sve sto imaat da pokazat meksiko i polska, saudijcite na kraj prvi da ne zavsat u grupata? :popce:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.319
Знаев дека ќе му го фати, Очоа класика кошмар за сите напаѓачи на светското :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова со Рашфорд е најјако. :D

У фан клуб го бркаат од Јунајтед секој ден, преценет, ваков таков, никад кариера немало да напраи, се занимавал со приватни ствари, немал финишинг, не разбирал фудбал и слично.
Надвор од фан клуб е модерниот Роналдо, секогаш требало да игра пред сите, најдобар е од сите и слично.

Ете сеа Ставро ги вози дека кујзне колку добро игра. Тука го подржуваат, у фан клуб му се исмеваат на истите ставови.

Kajgana Shop

На врв Bottom