Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа шо гнаса чоек нечок си по сите постој шо ги пишиш и вокабуларо шо го користиш ,имало и има вредни и чесни деца со идеали и реални навивачи во комити ,ама ти изгледа некој од тие си бил потребџите ,шо 90 посто те мразеле на трибина кај тебе,ова прво и последно со тебе реплицирање, испод чест со вакви луге како тебе ми е да дискутирам
ne vredi da se vlegva vo diskusija so nego, nitu eden post nema da ne se iskontri, da izvregja, tezok kompleksash. Tipicen olosh po bitolski kazano

eve uste edna picka so dupli juzer... bar da imase muda da pisuvase od vistinskiot profil ama toa, pickici...
Дај бе исклурирај малку, толку досадно ти е?, цел ден на форумо кисниш, една дискусија неможи со тебе да се напрај ко шо треба.

Ви ги пуштивме сестрите викендов за бт да можеме поубаво да се спремиме за 23 :)
Другар нема потреба од вакви коментари,испод ниво се и нема потреба од дирање сестри,мајки на форум пошто тоа е многу сензитивна тема што може лошо да заврши,нема никаква цел и не е за на форум.Уживај и спремај се за на 23ти

Дај бе исклурирај малку, толку досадно ти е?, цел ден на форумо кисниш, една дискусија неможи со тебе да се напрај ко шо треба.

a sto bi diskutiral jas so vas?

pa site da se soberete zaedno imate ednocifreno iq... gledaj gi samo postovite i glupostite sto gi treskate... od sram pola ste so dupli profili lol...

ti veruvas deka imalo cel autobus skopjani za so lemgo? veruvas deka skopjani dosle do 50 karti za taa utakmica? deka vi vlegle i ne ste gi primetile? posto ako e taka toa e moze najgolem podvig u MKD na bilo koja grupa za koj pazi nie samite ne znaeme nego lazgoto ovde znae zasto od cela ebana sala ete se pogodile da sedat do nego???

ajde eve ti moznost za dobar muabet, daj kazi dali veruvas u glupostite sto gi pisa clenot sto go branis?

kaj bas do tebe sednale... sto baksuz si bil... sednale, se krena parketo i ostanvte so kur u raka.

nitu imalo dojdeni od skopje nitu imalo autobus, da imalo vie krokodilite ke ste go kamenuvale ili slikale ili sto znam jas. bus nemoze da se sokrie a i takva grupa ke shtrci. totalno nerealno e ova duri i tazno e sto se treba da smislite za da se pravdate ovde a nejtragicno e sto nema ni potreba lol... nikoj ne vi bara da se pravdate, uzivajte si tamu ako dojdat od bt dojdat ako ne zdravje, ke propushtat spektakl...
Да ти ја ебам та кенгурката , бизон еден тебе ќе ти се правдаме.За вакви како тебе само со ваков вокабулар оти толку си прост срам му е и на комити од тебе.

Последно уредено:
Да ти ја ебам та кенгурката , бизон еден тебе ќе ти се правдаме.

pa 30 strani napisavte be volu...

sto se ne vidovme i procitvme, naoruzani krokodili transparentot go trgnale, pa ne se navivalo za vardar u provincija, pa nemalo u bt navivaci na vardar, skedni poveke ja sakate od vardar, partizan znaminja 170 metri i navivanje za partizan u bt, cel autobus od sk bil da ve gleda so lemgo.... abe sto se ne ispisavte u nedela dena samo da se opravdate :toe:

a nikoj ne barase nisto od vas, smesno e...

Па сето тоа е точно шо го напиша е точно.

i ti veruvas deka cel bus od skopje dosol da ja gleda utakmicata so lemgo? :pos:

drugoto e tocno gore dole, ama nema potreba od pravdanje i baranje izgovori... jas sum svesen deka ti na primer poveke ja sakas skendija nego vardar. vie si rucate so niv, so mene na primer nema sansi da rucash.

iako ne znaev za toa zname od 170 metri mene voopsto ne me iznenaduva deka imate takvi licnosti u gradot sto se spremni da napravat tolkavo zname za partizan. realno mene bi mi bilo sram i ne bi se gordeel so toa ama ete dokazavte so toa deka i za partizan i skendi poveke se naviva u bt nego za vardar, duri i u era koga ne sme bile zajadeni i koga palister ne bil nikakov faktor vie porado ste navivale za srbi nego za makedonci vo prva yu liga. iako nikoj ne barase da se dokazuvate ete si custuvavte potreba pa veke nedela dena ve citame ovde...

jas samo vikam nema potreba, ne gledam sto ima da se pravdate, ako vi se ide imate pokana ako ne sedite si u bt. neznam sto tolku se zapalivte pa nedela dena svasta se iznapisa...

Тоа што го прегоревте форумов, тоа што очекувате напад од Комити во неутрален град на ваше гостување, тоа што се прават појаки најави организирани интерно во групата од навивање на официјален натпревар кај другите, тоа и повеќе од доволно кажува. Што се прави од друга страна? Ќе коментираме на кајгана како требало, што требало а што не требало да се направи ни самите не знаете веќе, ќе си пукнете од мака, наместо да ја размрдате малку својата група. Еве уште сега знам дека ќе има коментари за прославата дека на толку мобилизации слаба е бројката, дека навивањето не било ништо посебно, ќе се иде на омаловажување на целиот труд на групата, а од друга страна не се гледа да се промени нешто подобро во своите редови. И кога веќе изостануваш на секое поле и не си за кореографии, песни, знамиња, графити, фото и видео материјали, што друго останува освен да се служиш со фори од минатиот век ако ве фатиме, ќе ве згазиме...За храбриот потег да излезете да бутнете оставена парола откако се групиравте со мачети па да излезете, како и со знамето што се гордеевте одземено од обични фанови можат само Труците и Шверцери да ви позавидат, секој друг би се срамел. Нека не ви боде очи што прават ривалите, една недела да не можете да се смирите, потрудете се да бидете подобри, нека има мотив за докажување кај сите групи, нека има здраво ривалство, со се подобри и подобри изданија на групите, сигурно не со колење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom