Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Акцијата си вроди плод, секојдневно добиваме пораки од луѓе надвор од Скопје каде можат да купат карта за да не доаѓаат до Скопје, дали може онлајн и слично…
Дури и од Битола има дечки што побараа карти да купат!
Ништо не е случајно….
Daj prasaj gi da ne imat mesto da me zemat ke dojdam i jas :pos:
Neka mi pisat ;)

Битолчани забораваат дека во пикот на РК Вардар кога беа на врвот на Европа и кога Т Мобиле доделуваше дресови, истите тие дресови битолчани ги носеа низ широк сокак...Само нема реални дечки освен Томасино, да го потврди тоа, пошто ги пече ко пиперче на газот...

Битолчани забораваат дека во пикот на РК Вардар кога беа на врвот на Европа и кога Т Мобиле доделуваше дресови, истите тие дресови битолчани ги носеа низ широк сокак...Само нема реални дечки освен Томасино, да го потврди тоа, пошто ги пече ко пиперче на газот...
Точно е. Јас уште на теретана одам со него.

Имаше точно двајца облекоја дресој еднио сељаче од околните села мислеше интересен е и уште еден џандар од инает шо не мрази чкембари ,а и ова оти многу работи не ги знајте 96та година со лемго ко игравме до мене седеа скопјани дојдени да навиват за пелистер ,вас кај шо ве носат сега битола ко ке гостовате на тој дел од салата седев 11 години имав ,и како сега се секавам ги прашав ми рекоа цел автобус дека се дојдени и да навиват за пелистер, и доста те со инает само зборвање ,ние и вие два различни света сме ,и то е убо ,то шо е убо да се речи убо и така беше то шо не чини ме чини ,нека има здраво ривалство

Имаше точно двајца облекоја дресој еднио сељаче од околните села мислеше интересен е и уште еден џандар од инает шо не мрази чкембари ,а и ова оти многу работи не ги знајте 96та година со лемго ко игравме до мене седеа скопјани дојдени да навиват за пелистер ,вас кај шо ве носат сега битола ко ке гостовате на тој дел од салата седев 11 години имав ,и како сега се секавам ги прашав ми рекоа цел автобус дека се дојдени и да навиват за пелистер, и доста те со инает само зборвање ,ние и вие два различни света сме ,и то е убо ,то шо е убо да се речи убо и така беше то шо не чини ме чини ,нека има здраво ривалство
убо убо им зборваше ти , убо им кажа на скопјанишчава

kaj bas do tebe sednale... sto baksuz si bil... sednale, se krena parketo i ostanvte so kur u raka.

nitu imalo dojdeni od skopje nitu imalo autobus, da imalo vie krokodilite ke ste go kamenuvale ili slikale ili sto znam jas. bus nemoze da se sokrie a i takva grupa ke shtrci. totalno nerealno e ova duri i tazno e sto se treba da smislite za da se pravdate ovde a nejtragicno e sto nema ni potreba lol... nikoj ne vi bara da se pravdate, uzivajte si tamu ako dojdat od bt dojdat ako ne zdravje, ke propushtat spektakl...

kaj bas do tebe sednale... sto baksuz si bil... sednale, se krena parketo i ostanvte so kur u raka.

nitu imalo dojdeni od skopje nitu imalo autobus, da imalo vie krokodilite ke ste go kamenuvale ili slikale ili sto znam jas. bus nemoze da se sokrie a i takva grupa ke shtrci. totalno nerealno e ova duri i tazno e sto se treba da smislite za da se pravdate ovde a nejtragicno e sto nema ni potreba lol... nikoj ne vi bara da se pravdate, uzivajte si tamu ako dojdat od bt dojdat ako ne zdravje, ke propushtat spektakl...
Се гледа шо гнаса чоек нечок си по сите постој шо ги пишиш и вокабуларо шо го користиш ,имало и има вредни и чесни деца со идеали и реални навивачи во комити ,ама ти изгледа некој од тие си бил потребџите ,шо 90 посто те мразеле на трибина кај тебе,ова прво и последно со тебе реплицирање, испод чест со вакви луге како тебе ми е да дискутирам

Се гледа шо гнаса чоек нечок си по сите постој шо ги пишиш и вокабуларо шо го користиш ,имало и има вредни и чесни деца со идеали и реални навивачи во комити ,ама ти изгледа некој од тие си бил потребџите ,шо 90 посто те мразеле на трибина кај тебе,ова прво и последно со тебе реплицирање, испод чест со вакви луге како тебе ми е да дискутирам

edino sto se gleda tuka e deka si lazgo :pos: autbus be... sledniot pat so podmornica ke dojdeme posto nemate aerodrom...

Како почна све супер, за на крај да си се изнасереш на муабетот. Шкртање на графит од скопска група го препозна дека е последица на акции во битола и Прилеп?? Како го дедуцираше ова жити се? Стварно ве побудалевме, 23ти ќе биде плодот на една успешна работа од 2 години на оваа екипа. После тој датум све ќе биде поинаку на тифо сценава, споредбите нема да бидат со деведесетите или со 2010-15, туку летвичката ќе биде подигната. Допрва доаѓаме!
Коментарот е супер, само вториот дел не ти се свиѓа тебе лично. Сигурен си дека е од скопска група? Зш до вчера не беше вака демолиран друг графит туку све у една недела? Не зборам за БТ и ПП, има доста други пубертетлии членови на други НГ кои би се осмелиле на такво срање после паролите. Само претпоставка е. Имате камери, за 24 часа ќе најдете кој е сторителот ако сакате, ама некој очигледно не сака. Истото се случи во Струмица и Кавадарци пред неколку години, и тоа во Кавадарци беше комплетно демолирање многу повеќе од ова на Комити, па за 24 часа дечките го најдоа сторителот и ја средија штетата. Ама очигледно боље ви е да си дискутирате по форуми и да се тупате у груди за роденденот, а околу него ви се(ќе ви се) дешаваат секакви срања.. Ваше е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom