ти тераш агенда клинтоне. Чисто злосторство оправдуваш.
Ај Ве молам цитирајте ме каде точно во која реченица оправдав егзекуција. Баш сакам да видам колку сум злосторникОн е докажан дека има дислексија, така да не троши време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти тераш агенда клинтоне. Чисто злосторство оправдуваш.
Ај Ве молам цитирајте ме каде точно во која реченица оправдав егзекуција. Баш сакам да видам колку сум злосторникОн е докажан дека има дислексија, така да не троши време.
Ај Ве молам цитирајте ме каде точно во која реченица оправдав егзекуција. Баш сакам да видам колку сум злосторник
Зашто мене ме повикуваш, кога јас се согласувам со твоите мислења за егзекуцијата.
Или па не ми го сфати постот, а се однесуваше дека докажано е дека бате Рон е дислексичен во читање и одговарање, па да не си го трошиш времето со него.
не е дислексија бафре, ја ве читам како селски буквар.
Па тоа е доказ, дека си мислиш исправно читаш. Ниту сме селски, ниту буквар споредба со тебе, но ти оти си дислексичен, си читаш тоа што си сакаш, а не како што треба.
извиниЗашто мене ме повикуваш, кога јас се согласувам со твоите мислења за егзекуцијата.
Или па не ми го сфати постот, а се однесуваше дека докажано е дека бате Рон е дислексичен во читање и одговарање, па да не си го трошиш времето со него.
Ајде Рони уште те чекам, те молам цитирај ме каде јас оправдувам егзекуција, те молам.не е дислексија бафре, ја ве читам како селски буквар.
извини
Ајде Рони уште те чекам, те молам цитирај ме каде јас оправдувам егзекуција, те молам.
Се лицемер до лицемер сте. Има видео каде на изглед руски војници во полна воена опрема легнуваат, и еден со жолти ленти као ги контролира. Се слуша рафал и сликата ништо не покажува. Кој пукаше? каде пукаше?
неколку прашања за вас лицемерите:
Кога сте виделе заробеник во панцир и шлем да биде егзекутиран?
ако речете дека само што се заробени - ги егзекутирале, да ве прашам, не мислите ли дека треба да бидат претресени, обезбедени и испрашани пред да бидат егзекутирани? Основни информации, како, колку сте, уште колку има во објектот? какво вооружување имаат? на која единица припаѓате? има ли појачање по пат испратено?, кој е командир? кој е командант? дај да ве провериме тетоважи какви имате? воени легитимации?
најосновни ствари
дали навистина мислите дека нема да ги соблечат од заштитата против куршуми пред да ги убиваат со куршуми? озбилно?
од каде знаеме кој пукаше? можеби како Диво насеље тројца се предаваат, а еден од позади пука во полицијата? не мислите дека некој во воздух можеби не пукна? зошто тој што снимаше наеднаш од рафалот изгуби кадар? ако припукал негов, зошто летна телефонот усвет?
директно ве прашувам и тебе и @Vanlok , ако беше русин што „егзекутира“ украинци, ќе јадевте ли вака гомна? или ќе се сомневавте во снимката?
ако е веродостојно видеото, тој што повлекува ороз треба да пати бавна и долга смрт, не ме интересира на која страна се бори.
мене ми изгледа како руски војници да си играат курташак а не сакаат да го соблечат личниот оклоп, едина разлика е дека некој нашол жолта трака и глуми украинец. Многу провидно, ама не за тие што се слепи
ок ајде да го зголемиме списокот, претходно те замолив:клинтоне, не глуми објективност жити све, лошо ти стои некако. Верувај во твојата приказна дека украинците се цвеќиња.
олабај се не си на судење во хагок ајде да го зголемиме списокот, претходно те замолив:
Ајде Рони уште те чекам, те молам цитирај ме каде јас оправдувам егзекуција, те молам.
сега те молам плус цитирај ме каде реков дека украинците се цвеќиња
драг лицемеру, кога Ви се обраќаат со аргументирање, спинувате, релативизирате и им викате на другите да олабават.олабај се не си на судење во хаг
од ко ти ја нема моника ниси сав свој
Сите овие што ги беа легнале на земја има видео од дрон како се мртви во истата положба(повеќето) на иста локација. Постирано е и на другата тема тоа видео од умоболните дежурни дркаџии на мртви руски војници пред 10тина дена мислам кога се радуваа на информациите на нафо генералот тенеке за огромните загуби кај тоа село Павлика. Еве ти еден thread кај што покрај ова има и други видеа, каде го има и она гадно видео кое сигурно предизвикало ерекција кај умоболните комуњарски дркаџии од другата тема каде украинец му забива нож на руски воен заробеник.извини
Се лицемер до лицемер сте. Има видео каде на изглед руски војници во полна воена опрема легнуваат, и еден со жолти ленти као ги контролира. Се слуша рафал и сликата ништо не покажува. Кој пукаше? каде пукаше?
неколку прашања за вас лицемерите:
Кога сте виделе заробеник во панцир и шлем да биде егзекутиран?
ако речете дека само што се заробени - ги егзекутирале, да ве прашам, не мислите ли дека треба да бидат претресени, обезбедени и испрашани пред да бидат егзекутирани? Основни информации, како, колку сте, уште колку има во објектот? какво вооружување имаат? на која единица припаѓате? има ли појачање по пат испратено?, кој е командир? кој е командант? дај да ве провериме тетоважи какви имате? воени легитимации?
најосновни ствари
дали навистина мислите дека нема да ги соблечат од заштитата против куршуми пред да ги убиваат со куршуми? озбилно?
од каде знаеме кој пукаше? можеби како Диво насеље тројца се предаваат, а еден од позади пука во полицијата? не мислите дека некој во воздух можеби не пукна? зошто тој што снимаше наеднаш од рафалот изгуби кадар? ако припукал негов, зошто летна телефонот усвет?
директно ве прашувам и тебе и @Vanlok , ако беше русин што „егзекутира“ украинци, ќе јадевте ли вака гомна? или ќе се сомневавте во снимката?
ако е веродостојно видеото, тој што повлекува ороз треба да пати бавна и долга смрт, не ме интересира на која страна се бори.
мене ми изгледа како руски војници да си играат курташак а не сакаат да го соблечат личниот оклоп, едина разлика е дека некој нашол жолта трака и глуми украинец. Многу провидно, ама не за тие што се слепи
разни групи, платеници, кримоси, воени ветерани од африка и азија, заколнати антируси од бившите советски републики војуваат во украина цела година скоро, којзнае во иднина колку снимки ќе испливуваат во јавност кога ќе заврши оваСите овие што ги беа легнале на земја има видео од дрон како се мртви во истата положба(повеќето) на иста локација. Постирано е и на другата тема тоа видео од умоболните дежурни дркаџии на мртви руски војници пред 10тина дена мислам кога се радуваа на информациите на нафо генералот тенеке за огромните загуби кај тоа село Павлика. Еве ти еден thread кај што покрај ова има и други видеа, каде го има и она гадно видео кое сигурно предизвикало ерекција кај умоболните комуњарски дркаџии од другата тема каде украинец му забива нож на руски воен заробеник.
Директно видео со пуцање на овие војници нема, така да може само да вадиме заклучоци и да претпоставиме што се случило. Но, најверојатно овие легнатите се егзекутирани.
Секако дека да, војна е каде излегува најлошото од луѓето. Настрана Клинтон даде погрешна проценка каде вели дека е местенка и ептен било провидно и дека другите се слепи.разни групи, платеници, кримоси, воени ветерани од африка и азија, заколнати антируси од бившите советски републики војуваат во украина цела година скоро, којзнае во иднина колку снимки ќе испливуваат во јавност кога ќе заврши ова
Уште пред да излезе ова видео веќе имаше видео од дрон каде војниците се мртви и нафо мунгосите го постираа насекаде:мене ми изгледа како руски војници да си играат курташак а не сакаат да го соблечат личниот оклоп, едина разлика е дека некој нашол жолта трака и глуми украинец. Многу провидно, ама не за тие што се слепи
IMO, за тактика и операции, за воена техника, оружја... - да.Настрана што има далеку повеќе воено познавање од сите нас на темава каде за многу работи е во право, за конкретниот пример и од овие две видеа мислам дека тој е "слепиот" за оваа најверојатно очигледно ликвидирање на воени заробеници.
Фала за информацијатаСекако дека да, војна е каде излегува најлошото од луѓето. Настрана Клинтон даде погрешна проценка каде вели дека е местенка и ептен било провидно и дека другите се слепи.
Уште пред да излезе ова видео веќе имаше видео од дрон каде војниците се мртви и нафо мунгосите го постираа насекаде:
И еве го ова видео:
Настрана што има далеку повеќе воено познавање од сите нас на темава каде за многу работи е во право, за конкретниот пример и од овие две видеа мислам дека тој е "слепиот" за ова најверојатно очигледно ликвидирање на воени заробеници.