Tinder

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Ќе се пресметуваш со... жена? :)
Ja не дискриминарам. Постојат и жени сериски убијци, атентатори, трујачи, касапи и психопати во секоја форма.
Кој и да ме нападне има да се бранам до последен здив. Око за око, зуб за зуб.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.938
Поени од реакции
25.400
Стев е срцка бе, сега кога ќе му најдеме некоја девица(однапред) од Пустец, ќе го ококориме одма! Друг човек ќе биде.
Не ми е јасно само што мајка бара на Тиндер. :/

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Стев е срцка бе, сега кога ќе му најдеме некоја девица(однапред) од Пустец, ќе го ококориме одма! Друг човек ќе биде.
Не ми е јасно само што мајка бара на Тиндер. :/
Немам ојдено на тиндер сеуште. Пробав Bumble...и откачив...

fat

Член од
3 ноември 2014
Мислења
54
Поени од реакции
117
Prosecno tinder iskustvo na zena.
Ne znam zosto voopsto se diskutira na glupavava tema. Posebno ne znam zosto kako relevanten input se zemaat mislenja od zeni. Glupo e da davas soveti na lugje sto igraat na impossible mode za nesto vo koe igras na training mode. Smesno e sto zeni drndaat za feminizam a tinder e ustvari real life slika za feminizmot vo koj ziveeme. Debeli zeni so inflated standardi i grdi debeli isplaseni prokelaveni simpovi sto bi plakale po 20 dolari mesecno za da swajpaat i idat na dejt kaj sto bi kupuvale besplatna hrana od skapi restorani za drolji sto nema da gi ebat.

Член од
26 јули 2021
Мислења
49
Поени од реакции
54
Bumble е за Artan т.е. puno кој се пишал како жена во стрејт парови. Прави што ќе правиш со информацијата...
Hehe vo glavno si vo pravo bidejki taa kultura ne e mnogu razviena tuka malce narod i nekoja nakaza se zaebava so fejkovi ama ako si vo top 10% atractivnost veruvaj lesno matches ke najdes jas na tinder za 1 den 8 matches ne bea fake pozdrav..

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
За моја несреќа не сум во топ 10% атрактивност. Вака искрено кажано. Те. Немам 180cm, не сум граден како билдер, и со платата може да си дозволам половно рено, ама без кредит. Тоа што исто така не сум е фејкер. Ама сите знаеме како песна и оро иде.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.867
Поени од реакции
50.314
Hehe vo glavno si vo pravo bidejki taa kultura ne e mnogu razviena tuka malce narod i nekoja nakaza se zaebava so fejkovi ama ako si vo top 10% atractivnost veruvaj lesno matches ke najdes jas na tinder za 1 den 8 matches ne bea fake pozdrav..
Во топ 10 ако си, на улица да го извадиш ќе ти го лапне некоја, не мора да се ебаваш со тиндери :icon_lol:

Член од
26 јули 2021
Мислења
49
Поени од реакции
54
Во топ 10 ако си, на улица да го извадиш ќе ти го лапне некоја, не мора да се ебаваш со тиндери :icon_lol:
Љубопитност
Автоматски споено мислење:

За моја несреќа не сум во топ 10% атрактивност. Вака искрено кажано. Те. Немам 180cm, не сум граден како билдер, и со платата може да си дозволам половно рено, ама без кредит. Тоа што исто така не сум е фејкер. Ама сите знаеме како песна и оро иде.
Ако сакаш да растураш мора да превземеш нешто во врска со животниот стил иначе ке бидеш average nobody и ќе се каеш цел живот штом јас успеав може и секој

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Ако сакаш да растураш мора да превземеш нешто во врска со животниот стил иначе ке бидеш average nobody и ќе се каеш цел живот штом јас успеав може и секој
Во оваа точка на времето и просторот правам што правам за чист инает...

Kajgana Shop

На врв Bottom