- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.938
- Поени од реакции
- 25.401
Ќе се пресметуваш со... жена?Луѓето лепат етикити на мене од ден 1. Заканувај се, ја ќе те чекам.
Ќе се пресметуваш со... жена?Луѓето лепат етикити на мене од ден 1. Заканувај се, ја ќе те чекам.
Ja не дискриминарам. Постојат и жени сериски убијци, атентатори, трујачи, касапи и психопати во секоја форма.Ќе се пресметуваш со... жена?
Ja во општо не сум напнат. Ако ти делувам така можда оти ми се смучено од општоприсутниот идиотизам во секојдневието.Stev, aj so ne ebes ama drkas li redovno? Mnogu si napnat…
ima nestoJa во општо не сум напнат. Ако ти делувам така можда оти ми се смучено од општоприсутниот идиотизам во секојдневието.
Немам ојдено на тиндер сеуште. Пробав Bumble...и откачив...Стев е срцка бе, сега кога ќе му најдеме некоја девица(однапред) од Пустец, ќе го ококориме одма! Друг човек ќе биде.
Не ми е јасно само што мајка бара на Тиндер. :/
Ne e bumble i tinder za inceliНемам ојдено на тиндер сеуште. Пробав Bumble...и откачив...
Bumble е за Artan т.е. puno кој се пишал како жена во стрејт парови. Прави што ќе правиш со информацијата...Ne e bumble i tinder za inceli
Hehe vo glavno si vo pravo bidejki taa kultura ne e mnogu razviena tuka malce narod i nekoja nakaza se zaebava so fejkovi ama ako si vo top 10% atractivnost veruvaj lesno matches ke najdes jas na tinder za 1 den 8 matches ne bea fake pozdrav..Bumble е за Artan т.е. puno кој се пишал како жена во стрејт парови. Прави што ќе правиш со информацијата...
Во топ 10 ако си, на улица да го извадиш ќе ти го лапне некоја, не мора да се ебаваш со тиндериHehe vo glavno si vo pravo bidejki taa kultura ne e mnogu razviena tuka malce narod i nekoja nakaza se zaebava so fejkovi ama ako si vo top 10% atractivnost veruvaj lesno matches ke najdes jas na tinder za 1 den 8 matches ne bea fake pozdrav..
ЉубопитностВо топ 10 ако си, на улица да го извадиш ќе ти го лапне некоја, не мора да се ебаваш со тиндери
Ако сакаш да растураш мора да превземеш нешто во врска со животниот стил иначе ке бидеш average nobody и ќе се каеш цел живот штом јас успеав може и секојЗа моја несреќа не сум во топ 10% атрактивност. Вака искрено кажано. Те. Немам 180cm, не сум граден како билдер, и со платата може да си дозволам половно рено, ама без кредит. Тоа што исто така не сум е фејкер. Ама сите знаеме како песна и оро иде.
Во оваа точка на времето и просторот правам што правам за чист инает...Ако сакаш да растураш мора да превземеш нешто во врска со животниот стил иначе ке бидеш average nobody и ќе се каеш цел живот штом јас успеав може и секој