Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 март 2012
Мислења
8.601
Поени од реакции
5.220
Затоа што не е Македонец.

Некој Агрон од Шипковиц сега веќе е во АЕК пребацен да лади кур до пензија да лапа 60 бона плата.
И јас сум сигурен во тоа, македонец таква грешка не прави, може да му се деси холокаустот да го вика еврејска традиција ама тоа е лапсус.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.205
И јас сум сигурен во тоа, македонец таква грешка не прави, може да му се деси холокаустот да го вика еврејска традиција ама тоа е лапсус.
Аааааа не, не, не, не. Овој пат така не. Да си го земите и да си го носите со вас. Шта је, је, ама шта није, није.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.601
Поени од реакции
5.220
Аааааа не, не, не, не. Овој пат така не. Да си го земите и да си го носите со вас. Шта је, је, ама шта није, није.

И покрај многуте очигледни докази пак мислам дека ова се фејкнуз.

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.791
Поени од реакции
8.500
Изворна блгарска песна :pos:

За 20 години ќе викаат дека ова не е препеено и дека Војо Стојановски ја препеал со неговата временска машина.
На прв поглед мислев и дека крстот на Водно е во позадина. Али стихот "Ние не сме други (???) Руснаци или Американци" е врвот.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.526
Поени од реакции
24.803
toj sto toa go narece holokostot evrejska tradicija e pogolem siptаr od tebe.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.205
Зашто не кажуваат кој е главниот за протоколи што се стручно се разбира у знамиња? Шо го кријат? Да не е пак некој внук на Али Ахмети?
Идниот амбасадор во Москва. Не се заебавам.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.498
Поени од реакции
2.407
А да предложеа нешто за ублажување на кризава?
Поставување двојазични знаци им е омилен потег за справување со кризи, посебно во здравствени институции, бидејќи, нели, ако се двојазични знаците, подобро е здравството.

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
На денешната владина седница на предлог на Министерството за одбрана се донесени повеќе одлуки за испраќање на припадници на Армијата на Република Северна Македонија, соопшти владината прес-служба.
Припадници на Армијата ќе бидат испратени во НАТО мисијата „NATO Mission Iraq – NMI“ во Ирак, во меѓународната операција на ЕУ „АЛТЕА“, во Босна и Херцеговина, во НАТО операцијата „КФОР“ во Косово, во НАТО мисијата „Зајакнато истурено присуство“ (enhanced Forward Presence – eFP ) во Летонија, како и во меѓународната операција на ОН, „УНИФИЛ“ во Либан.

Во превод, гинење за туѓи интереси...

Член од
12 март 2009
Мислења
20.241
Поени од реакции
16.384
Прегледај го приврзокот 350163

Браво наши.
Какво тролање ауууу.
:kuracc: :kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
бај гањо има таен апетит и за беломорска, чека да се распадне гЕУ, па ке склопи по 4 пут пакт со новиот хајлхитлер и па да излезе на белоМоре :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Нели тој Булгарот овде обвинуваше дека сме учени на крадење. Па еве нека си види што народ се неговите. Едно време Булгарија беше изворот на фалч валути, не знам марки или раните Евра дали биле. Па после ќе кажува другите краделе.
поради блгарите не се прима никаде покрупен АПОЕН од 50 евра :facepalm: , се жалеа луѓе во Грција дека 500 евра ни во Банка не им примале !!!
кај нас ни носеа и 100денарки, пеглани да изгледаат стари... јас имав пробле, од банка ме посоветуваа да ја носам бо НБРМ, а после Дебилите од МВР ме вика на Разговор од кај ти 100денарката:facepalm:
ги отерав и од НБМ и од МВР у пм, ко да НЕ знаат кој печател 100денарки, тоа не е на ласерски туку Штампарија, ама МОЛЧАТ како пи‘ки, нормална држава ќе им воведеше ВИЗЕН РЕЖИМ
Циркусот е што сега и Хрција мора да ги Трпи, Префектот на полицијата во Солун издал соопштение пред некоја година да НЕ СЕ запира на автопат НИКОМУ освен на Патролка со грчки полициски возила, имало инсценирање лажни сообраќајќи и Ограбување на тие што ќе застанат... Ама НЕ смее да каже Јавно КОЈ се тие...
Дури кога сегласа за Шенген НЕ смее Грција да им дава ВЕТО туку Холандија или друг... е тоа е мизеријата...

Последно уредено:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.506
Хибридни напади. :pos:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.498
Поени од реакции
2.407
Што вели Касами во поканата за средба со лидерите на партиите на Албанците?

Ако досега, втор официјален јазик беше албанскиот, но индиректно, поради тоа што официјален јазик на државно ниво, освен македонскиот, би бил и оној кој го зборуваат 20 % од популацијата, ако им помине ова на БЕСА и компанија, албанскиот јазик ќе биде официјален во државата, без разлика на процентите.

Оваа ли е таа Тиранска платформа што не постоеше?
Ќе дојдат на ред, кај и да е, и знамето и химната.

Последно уредено:
Член од
25 март 2012
Мислења
8.601
Поени од реакции
5.220
Што вели Касами во поканата за средба со лидерите на партиите на Албанците?

Ако досега, втор официјален јазик беше албанскиот, но индиректно, поради тоа што официјален јазик на државно ниво, освен македонскиот, би бил и оној кој го зборуваат 20 % од популацијата, ако им помине ова на БЕСА и компанија, албанскиот јазик ќе биде официјален во државата, без разлика на процентите.

Оваа ли е таа Тиранска платформа што не постоеше?
Ќе дојдат на ред, кај и да е, и знамето и химната.
Албанскиот треба да е официјален во цела држава, без разлика на процентите, но сепак ова не треба да е барање на ретардирани партии самопрогласени албански заради популистички цели.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.106
Поени од реакции
4.099
Боемот на инста што е го привеле за лажниве бомби.

Kajgana Shop

На врв Bottom