Па добро, разбирливо е што рекол тиндер. И мене би ми било срам да кажам дека сум играл ПокемонPokemon.
Зошто прашањето е наменето само за женските?Туку јас вака затуцан да ги прашам женските, нели ви е троа шубе да излегувате со некој што сте го запознале некој саат претходно, и да завршите во кревет? Ај за Македонија ќе разберам, мала држава, сите се знаат, а и да не го знаеш за неколку саати ќе најдеш некој што го знае, ама во големите држави и градови?
Затоа што тоа се мерните единици кога се жените во прашање. За мажи има други мерни единици.Зошто прашањето е наменето само за женските?
by the book, ili po naski - kaa so e redot, kako nepisano pravilo e od treta sredba nataki da ima dzigi dzigiТуку јас вака затуцан да ги прашам женските, нели ви е троа шубе да излегувате со некој што сте го запознале некој саат претходно, и да завршите во кревет? Ај за Македонија ќе разберам, мала држава, сите се знаат, а и да не го знаеш за неколку саати ќе најдеш некој што го знае, ама во големите држави и градови?
Ќе се изнагледаш колбасици дур се појави некое женскоOmegle hhh
на времето пред 50г, кога бев студент на машински, на електро факултет некој пласираше виц, што е секунда, Мерна единица за мерење на Отпорот на нашите колешки..Затоа што тоа се мерните единици кога се жените во прашање. За мажи има други мерни единици.
Затоа што освен со труење, прашање дали 1% од жените можат физички да победат маж.Зошто прашањето е наменето само за женските?
Абе и за 3 денови тешко да прочиташ некој, искрено сум фасциниран колку некои луѓе имаат доверба во човечкиот родby the book, ili po naski - kaa so e redot, kako nepisano pravilo e od treta sredba nataki da ima dzigi dzigi
taka da, ne e bas za nekolku saati.
sekade si ima nekoi specificnosti, tuka generalno e ok sprema bezbednost.Затоа што освен со труење, прашање дали 1% од жените можат физички да победат маж.
Го зборувам чисто од safety перспектива.
Автоматски споено мислење:
Абе и за 3 денови тешко да прочиташ некој, искрено сум фасциниран колку некои луѓе имаат доверба во човечкиот род
ajdee i kaj vas e drama...sekade si ima nekoi specificnosti, tuka generalno e ok sprema bezbednost.
koga i da dogovaras nesto so sved/svegjanka pred da dogovori prva sredba, kje te izgugla,
koga pisis ime prezime, izleguva kade zivees i so koj. ako malku se zaangazira za saat vreme znae i kaj rabotis i kolku plata zemas.
primer ti pravis fake profil deka si ergen, te gugla, gleda zivees so zena ti zaedno, odma crven karton
barem od moe iskustvo, retko nesto sum dogovoril rabotni denovi, vikend najlesno e za dogovaranje. taka da tie 3 sredbi,
znaat da zemat od 2 nedeli do mesec. toa e so muabet a u, trezno. imas nekoa pretstava so koj/a zboruvas.
druga opcija e so se soberi od vikend shema, tuka ne mora ni apps tolku. ama si ima drugi momenti i toa
ami bace prednost na domasen teren tukaajdee i kaj vas e drama...
ajde eden nov eksperiment, ama ovoj da go proba nekoj u eu...
good guy vs bad guy
imam prestava deka pravite profili za vrska a ne za ebenje lol
moe iskustvo so svedzanki niz azija e deka se apla kurvesti... e sega ova ne e od app nego od klub zbiranje sto kaza i kaj vas e razlicno plus u bangkok ili manila obicno se dojdeni na odmor/zurka moze i toa ke e... kako i da e retko so niv e drz nedaj ako te sviga prilicno lesno ide
Како стока се за викенди, тогаш целата „култура“ им излегува на виделина.ami bace prednost na domasen teren tuka
se sobira i tuka, posebno po stokholm i geteborg, kako najgolemi mesta so najdobar nokjen zivot i klubovi.
drugi zaebancii ima od toa, skros se iskluceni na vikendite
mi se imaat uspieno i ispovrakjano kaj mene vo stan, i od togas smeniv taktika
Da nadopolnam i sussaro istoOvoj pa kano se znae vishe