gotovo te zenime togas....
Ова нема да важи за мене . Имун сум на ова .
gotovo te zenime togas....
kade ova?Пред некој ден излегувам со една, преку тиндер се најдовме и уште не седнати почнува, абе у принцип не користам ич тиндер, лани го инсталирав да го барам бившиот и остана така, многу месеци го барав не го најдов
Исто и ја и викам само шо ќе го кажев истото
Човекккккк преку тиндер договоривме средба aло
Skkade ova?
neznam zosto luge imaat potreba da se objasnuvaat koga i dvajcata ste na aplikacijata lol
znaci uste e tabu ovoj tip na zapoznavanje... lolSk
Makedonka
За мањачење бифши и правдање пред непознати дека не се ебат ко фоки туку дека чисто од радозналост го направиле.dali tinder vo mkd se koristi ko hook up app ili e poveke e zapoznavanje/dejtanje itn?
Не сум бил со никоја од Македонија пореку тиндер до оваа, ова првпат, второто гледање.znaci uste e tabu ovoj tip na zapoznavanje... lol
dali tinder vo mkd se koristi ko hook up app ili e poveke e zapoznavanje/dejtanje itn?
od prv "dejt" do seks kolku treba?
vo azija pola saat, lol, polska slicno uste dur se dopisuvavme sakaa da se sretneme u hotelot uglavno
aus/usa paga seks na krajot na vecerta isto...
Мојов им кажуваше на неговите дека сме се запознале преку Тиндер на времето, затоа што му беше срам да им каже дека беше преку гејминг. Јас од ова се навредив ептен, Тиндер во живот немам користено. Судир на култури, јеби га.znaci uste e tabu ovoj tip na zapoznavanje... lol
dali tinder vo mkd se koristi ko hook up app ili e poveke e zapoznavanje/dejtanje itn?
od prv "dejt" do seks kolku treba?
vo azija pola saat, lol, polska slicno uste dur se dopisuvavme sakaa da se sretneme u hotelot uglavno
aus/usa paga seks na krajot na vecerta isto...
Што гејмавте WoW?Мојов им кажуваше на неговите дека сме се запознале преку Тиндер на времето, затоа што му беше срам да им каже дека беше преку гејминг. Јас од ова се навредив ептен, Тиндер во живот немам користено. Судир на култури, јеби га.
Candy CrushШто гејмавте WoW?
Pokemon.Што гејмавте WoW?
Па тоа исто како тиндер функционира.Pokemon.
zlaten mIRC... ova bash sudir vaseto, sekoj so svojata prikazna pred svojte... nego najjako ke bide ako nekogas 2te CELI familii gi ispozapoznaete... mislam deka so islandzanite i finicite bi bile daleku najrazlicni vo evropa. em nema mnogu nasi tamu pa i malku da imaat idea sto da ocekuvaat, em i nasite so tie nacii imaat najmalku dopir.Мојов им кажуваше на неговите дека сме се запознале преку Тиндер на времето, затоа што му беше срам да им каже дека беше преку гејминг. Јас од ова се навредив ептен, Тиндер во живот немам користено. Судир на култури, јеби га.
pa u pravo e vikingot, agde ne dupi tuka, bas isto ko tinder si e...Па тоа исто како тиндер функционира.