a ako ti potegnes inicijativa?Ќе тепам ако има тиндер, а не каже и јас да си отворам.
a ako ti potegnes inicijativa?Ќе тепам ако има тиндер, а не каже и јас да си отворам.
Дали тоа полека ја наведуваш на трисом ?a ako ti potegnes inicijativa?
Дали тоа полека ја наведуваш на трисом ?
Шала на страна ама не сум го пробал чудово, повеќе сум сеирџија/филозоф, и заинтересиран за експериментите на @ФлешОлд скул а.к.а ќе јадам ќотек од жена ми.
Какви порничи бре, се е тоа демонизирањеАма знаеш да пишеш на форум и да отвориш порничи на нет . Не ме лажи
Drsko ama okolu dve godini sum u penzija za da si igrameimplicira mazi sto ne se cuckolding jesters kako wot ne ebat.
Тој е муабетот, страв во коски. И кај мене дома така.Какви порничи бре, се е тоа демонизирање
Abe Corvus rabota. Ke izlezi malce od doma , ke proseta, ke vidi svet i odma ke se ponasa kako da ja otkri Amerika.Денеска е модерно секаде да се бутка феминизам иако нема потреба.
Мене не ми јасно како успеа сите овие да ги насочи на тема за избор жени, провинцијалци и граѓани, домашни и гастарбајтери а убаво си зборевме каде може да се легне нешо со апликацијава а каде е само губење време.
Овде скоро сите паднаа на провокација како Украинец на Мајдан во 2014.
Imas li maska verzija na livadarki vlade?Abe Corvus rabota. Ke izlezi malce od doma , ke proseta, ke vidi svet i odma ke se ponasa kako da ja otkri Amerika.
Ali aj, ke prajme muabet ko ke se polivadarci.
Ne dali tuku koga, prasanje na vreme e samo .
Автоматски споено мислење:
Oti gnev be @wot , neli livadarkite ne postojat.
Zede se isponaljuti za djabe .
Nemozam jas da kazam za toa. Zenite treba da se proizjasnat okolu toa, da definiraat.Imas li maska verzija na livadarki vlade?
da probas popederski ne mozes, stetaNemozam jas da kazam za toa. Zenite treba da se proizjasnat okolu toa, da definiraat.
Bilo kako bilo, si ima adekvatna tema za toa, djabe ja gusite ovaa so offtopik muabeti.
Ne se zagriziv za nisto posebno, najmalce za tinder temata .da probas popederski ne mozes, steta
ne koristam tinder, zastaren sum, cisto za ontopikot za koj se zagrizi vlade
Нема лутење, она одамна ми кажа да се еманципирам и да извадам ролка, ќе се помачиме ако требаbegaj be pa @Луси da mi se naluti?
jas samo sakam da znam dali potomcite na vikinzite se ratoborni ko potomcite na solunskite atentatori, anarhisti de....
Те фатиле демоните и тебеТој е муабетот, страв во коски. И кај мене дома така.
Кладилничари и фрутки -апаратиImas li maska verzija na livadarki vlade?
Кладилничари и фрутки -апарати