Me boli kur kako me percepiras. Imam devojka i vo faca i pleskam se sto pisav tuka, i taa se soglasuva bez nateganje. Da mislis deka e tesko da dojdes do decko/maz vo denesno vreme treba da imas 400 kila, pa ti e tesko da izlezes od soba. Voopsto ne repliciraj ako planiras da pustas pasivno agresivni smajlinja. Ako imas nesto konkretno slobodno pisi pa da diskutirame. Waaa waaa ne ste pravi mazi ne zborite kineski i ne rabotite vo laboratorija vo amsterdam... Vo pravo si, bolje pendrek party od sto sedenje so nepodnoslivi traveling feministki kako tebe.Exhibit 1 или зошто гледате пендрак парти секаде околу вас:
Ова ви е онака чисто визуелно да видите како не треба да комуницирате со жени. Од една страна слушаме плачки олеле жените не не сакаат, одат надвор се мажат за странци, зошто сме сите стари ергени, од друга страна кога и да се појави жена да ви пререче нешто тогаш таа ви смрди на очај итн...
Пак на вас останува дали ќе одите од тема на тема да си се тапшате по рамо, или ќе направите нешто од себе.