Телеком Србија влегува во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Pusteno e... site ponudi gi ima

Za pocetok.... No coment=promarsena rabota....
Автоматски споено мислење:

Скапи не гледам баш никаква предност
Ne da se skapi.... ogan...

Za pocetok.... No coment=promarsena rabota....

Ne da se skapi.... ogan...
izgleda stranata nee dorabotena,no ida e dorabotena e zastanata od vremeto na tito, pripejd 14dena vaznost... 50minuti...lele koja mizerija
po opisot za parking usluga mobilnava ke odi preku Telekom(na Tk,istiot tekst go pisuva za sms parking)
pod br 3 kakov e toj mnetS/M/L so pocetni 8gb za 499?
btw kako sto pisav i pogore ili ke ne krenat ili ke ne dootepaat za zal izleze ova vtoroto !
ova mi lici na pocetokot na lycamobile i koga vidoja deke ne odi taka smenija politikata ...

Дополнителен попуст на надоместокот со договорна обврска на 12 и 24 месеци за време на целата договорна обврска, односно доколку корисникот склучи договор без договорна обврска, месечната претплата се зголемува за 200 ден. ?
pa jas se zalam od Tk za 500samo 10gb bez sms......

Последно уредено:
Ne e uste bas bas sredena stranata ama skapicko e, neznam so se desava posle tie 8gb net kaj Mnet S treba da navedat da sredat se

500 den 4gb bez sms, pa Telekabel za ovie se premija

Последно уредено:
Samo so se javiv u kon. centar za moj rodnina so vekje ima satelitska sakal i internet S paket, poracav i mi kazaa deka davale MiFi ured.
Nesto kako ova na slikata podolu, sto mi treba ova? Nudat domasen internet ili igracki za mali deca, ne ne ova e promasena rabota od start.
976164EE-2A48-41CF-889C-2283DE77E7DF.png

ne znam kakov domasen net e ova so paketi od 8 do 100GB, dali se normalni ili pa e nekoja greska

ne znam kakov domasen net e ova so paketi od 8 do 100GB, dali se normalni ili pa e nekoja greska
Ne e greska, ne se normalni lugjevo mi vika vo S paketot imate malo MiFi uredce so baterija, se polni i se nosi kade i da sakate ili moze stalno da stoi na polnac ako ne go nosite nekade :pos: .
Vika imate 8gb internet, vikam a posle tie 8gb vika posle se gasi internetot potrosen e, boze boze.

Со вакви цени не верувам дека ќе имаат повеќе од 10000 корисници додека Lyca може мирно да си продолжи со истиве цени и постепено да го дочека бројот од 100000 корисници.

Со вакви цени не верувам дека ќе имаат повеќе од 10000 корисници додека Lyca може мирно да си продолжи со истиве цени и постепено да го дочека бројот од 100000 корисници.
Tocen muabet lyca veke vrvi +62000sim , ako gi prodolzat paketite 5/12/22gb ke si teraat za 6meseci 100 000 ke imaat...
A Vucic-mtel =0 kompir.!

Ako e greska togas e golema greska ako nee togas e golema zaebancija....
Ured za internet pa 8gb.? Pa ke si pustam hotspot ima lycamobile/green.... A1combo box za 800 ima 500gb...

Дефинитивно операторов има катастрофален менаџерски тим бидејки наместо да бомбардираат со ниски цени во мобилните услуги они рекламираат стари филмови на своите канали:pos::

Дефинитивно операторов има катастрофален менаџерски тим бидејки наместо да бомбардираат со ниски цени во мобилните услуги они рекламираат стари филмови на своите канали:pos::
Ama reklama za stari filmovi, oti nema sto da ponudat.... Koja konkurencija 1000ka 20gb.!
Mizerija.....
Toj paket so 20gb trebase da e max 500mkd.!

Samo so se javiv u kon. centar za moj rodnina so vekje ima satelitska sakal i internet S paket, poracav i mi kazaa deka davale MiFi ured.
Nesto kako ova na slikata podolu, sto mi treba ova? Nudat domasen internet ili igracki za mali deca, ne ne ova e promasena rabota od start.
Прегледај го приврзокот 349291
Ovie aparati bea jaki pred 10 god. za vikendica ti e super ali preskapi im se ne znam so koi pamet go reklamiraat kako domasen net.

Dali nekoj znae na koja mreza ke bide mtel
A1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom