Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za pocetok.... No coment=promarsena rabota....Pusteno e... site ponudi gi ima
![]()
Постпејд тарифи | Добредојдовте на mtel.mk
Динамичноста што го карактеризира пазарот претставува основа при изборот на услуги и технологии што МТЕЛ ги нуди до крајните потрошувачи.mtel.mk
Ne da se skapi.... ogan...Скапи не гледам баш никаква предност
izgleda stranata nee dorabotena,no ida e dorabotena e zastanata od vremeto na tito, pripejd 14dena vaznost... 50minuti...lele koja mizerijaZa pocetok.... No coment=promarsena rabota....
Автоматски споено мислење:
Ne da se skapi.... ogan...
Veke go pisav istoto....Ne e uste bas bas sredena stranata ama skapicko e, neznam so se desava posle tie 8gb net kaj Mnet S treba da navedat da sredat se
Автоматски споено мислење:
500 den 4gb bez sms, pa Telekabel za ovie se premija
Ne e greska, ne se normalni lugjevo mi vika vo S paketot imate malo MiFi uredce so baterija, se polni i se nosi kade i da sakate ili moze stalno da stoi na polnac ako ne go nosite nekadene znam kakov domasen net e ova so paketi od 8 do 100GB, dali se normalni ili pa e nekoja greska
Tocen muabet lyca veke vrvi +62000sim , ako gi prodolzat paketite 5/12/22gb ke si teraat za 6meseci 100 000 ke imaat...Со вакви цени не верувам дека ќе имаат повеќе од 10000 корисници додека Lyca може мирно да си продолжи со истиве цени и постепено да го дочека бројот од 100000 корисници.
Ako e greska togas e golema greska ako nee togas e golema zaebancija....ne znam kakov domasen net e ova so paketi od 8 do 100GB, dali se normalni ili pa e nekoja greska
Ama reklama za stari filmovi, oti nema sto da ponudat.... Koja konkurencija 1000ka 20gb.!Дефинитивно операторов има катастрофален менаџерски тим бидејки наместо да бомбардираат со ниски цени во мобилните услуги они рекламираат стари филмови на своите канали:
![]()
Mtel_mk | Skopje
Mtel_mk, Skopje. 22,887 likes · 68 talking about this · 2 were here. Компанијата МТЕЛ е дел од Телеком Србија, трет телекомуникациски оператор во Македонија. +15010www.facebook.com
Ovie aparati bea jaki pred 10 god. za vikendica ti e super ali preskapi im se ne znam so koi pamet go reklamiraat kako domasen net.Samo so se javiv u kon. centar za moj rodnina so vekje ima satelitska sakal i internet S paket, poracav i mi kazaa deka davale MiFi ured.
Nesto kako ova na slikata podolu, sto mi treba ova? Nudat domasen internet ili igracki za mali deca, ne ne ova e promasena rabota od start.
Прегледај го приврзокот 349291
A1Dali nekoj znae na koja mreza ke bide mtel
Dali nekoj znae na koja mreza ke bide mtel