Телеком Србија влегува во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Sigurni ste deka e taka? Mene spored ponudite i toa so parkingot mi deluva kako mobilnata da e od telekom
I mene isto...
Автоматски споено мислење:

8GB uste poseben ured da e, toa ti doagja ko losh vic denes
Najlos..... Kako vo usa nojk na vesterkite....!

Телеком интернет, А1 мобилна
Za koj internet ovoj 8gb? 50i100za 1300mkd.?telekom??

I mene isto...

Najlos..... Kako vo usa nojk na vesterkite....!

Za koj internet ovoj 8gb? 50i100za 1300mkd.?telekom??
Mene mi kaza niven agent deka preku a1 ide se

8 гига,таман да спуштиш еден филм. :icon_mrgr:

П. С Раскинал некој договор со овие?

Attachments

• Screenshot_20221025_210034_com.facebook.mlite.jpg
    Screenshot_20221025_210034_com.facebook.mlite.jpg
    257,6 KB · Прегледи: 68
taa e realnosta , osvem start paketot na msat se drugo e gola voda ...
Da jas spored nivnata ponuda za satelitskata mislev deka ke ponudat nesto kvalitetno no eve toa e, za moite rodnini poracavme i mNet S pa ke probam bas da vidam sto sranje e. Zamisli da kombiniras uslugi ne davaat popust samo ako gi odberes tie sto gi imaat na stranata togas dobivas popust.

Da jas spored nivnata ponuda za satelitskata mislev deka ke ponudat nesto kvalitetno no eve toa e, za moite rodnini poracavme i mNet S pa ke probam bas da vidam sto sranje e. Zamisli da kombiniras uslugi ne davaat popust samo ako gi odberes tie sto gi imaat na stranata togas dobivas popust.
odgovorot e mizerijaaa

odgovorot e mizerijaaa
8gb ke plajkas 499mkd ???:vozbud:

odgovorot e mizerijaaa

8gb ke plajkas 499mkd ???:vozbud:
Toa e za moi rodnini postari lugje sakaat internetot da im e so televizijata a i ne im treba tolku.

Eve sea se javuvam da otkazam porackata na internetot se odlucija satelitskata da im ostane a internet da priklucat od A1 na tarifata A1 Net Neon mislam deka e dobra poso e bez dogovor koga sakas raskinuvas.

Последно уредено:
Toa e za moi rodnini postari lugje sakaat internetot da im e so televizijata a i ne im treba tolku.

Eve sea se javuvam da otkazam porackata na internetot se odlucija satelitskata da im ostane a internet da priklucat od A1 na tarifata A1 Net Neon mislam deka e dobra poso e bez dogovor koga sakas raskinuvas.
15/1mbps,bez dogovor, toa e ako nema dr,opcija a ovoj na koja tehnologija odi adsl?/lte?docsis?

Spored mojot vtor ruter,priklucen lan na technicolor od a1/ koj mn,pomalce se koristi za 3 dena 8gb sto bise reklo na Mtel 8gb zaminale ...uste 27denovi ke svirime violina ...

System Uptime :3 Days 0 Hours 3 Minutes 0 Seconds

CPU Usage :1%

Hosts Number :10
LAN action hosts :10

LAN host information :4

Connections :41

Uplink/Downlink Speed :0B/s / 0B/s

Up/Down stream (bytes) :472.78MB / 7.82GB

Јас мислам дека за 2-3 месеци ќе понудат нешто поконкурентно. Можда да тестират мрежа во реални услови, евентуални проблеми и потешкотии, да не биди со еден куп корисници учка да се качат на мрежата, па да има и еден куп поплаки. Уште малце тепение.
Така беше и 2007 кога дојде Вип, имаа многу глупа понуда на почетокот па после 2-3 месеци воведија први 1000 минути и СМС и другиве ископираа.

П.с. ќе си останат виртуелен оператор или во план е да градат своја мрежа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom