https://komuniciraj.mk/mk/mtel-dooel-skopje/ naskoro izglesa ke pocnat

ova mu idi mconent mobilna mnet internet i satTv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://komuniciraj.mk/mk/mtel-dooel-skopje/ naskoro izglesa ke pocnat
pocnuvaat od 26ti, stignati im se 4G ruterite, ona sto e dobro vo sekoja usluga imaat S/M/L taka da i internet L paket ke ima... odlicno za onie sto Combo Box M e malku.
da, ostanuva samo satelitska zasegaТелевизија сателитска?
da, ostanuva samo satelitska zasega
MaxTV raboti preku 4G ruter isto ko sto raboti na bakar ili optika, taka da toa ne e problem nikakov. A1 imase vrv mreza dodeka ne stavija Combo Box M paket, brzinata e prepolovena sekade. Plus toa mora da se napomene deka A1 ne go reklamira toj paket, a MTEL po kukji i stanovi ke go nudi kako sto ja nudi satelitskata, taka da sigurno ke ja peplosaat mrezata. IP tv ke ima, no podocna.IPTV на 4Г баш и не знам. Ок е што ќе биде бежичен нет ама за IPTV и слично некаква кабел технологија е пожелна. Претпоставувам тој бокс ќе биде на Телком мрежата. Тие немаат таков комерцјален пакет и очигледно им одговара. Само жалам што и мобилната не е на Телеком пошто А1 периодов се ептен крш
IPTV на 4Г баш и не знам. Ок е што ќе биде бежичен нет ама за IPTV и слично некаква кабел технологија е пожелна. Претпоставувам тој бокс ќе биде на Телком мрежата. Тие немаат таков комерцјален пакет и очигледно им одговара. Само жалам што и мобилната не е на Телеком пошто А1 периодов се ептен крш
??Локал е тоа... Со приоритетен сообраќај работи без никаков проблем. Не иптв преку Србија
Pa vo grad koj mesti satelitska... + sekoj ima povejke od 1tv,a msat zema. +200za 2ri resiver... isto i total...Предноста ја гледам за населени места каде нема брз интернет. Во урбана средина незнам колку ќе биде популарно, се зависи и која ќе биде брзината.
Mestat satelitska i vo grad ima lugje. IPTV raboti i na 4G samo treba operatorot da se nafati da investira na iptv platforma preku 4g mreza, izvodlivo e so tv box ama so ip resiverot od telekom mislam deka ne bese izvodlivo.??
Автоматски споено мислење:
Pa vo grad koj mesti satelitska... + sekoj ima povejke od 1tv,a msat zema. +200za 2ri resiver... isto i total...
Vo grad na 100kujki telekom/a1/trlekabel/kds, 1 ima satelitska... i toa ako e ispokaran so telekom/a1.... i ostanatiteMestat satelitska i vo grad ima lugje. IPTV raboti i na 4G samo treba operatorot da se nafati da investira na iptv platforma preku 4g mreza, izvodlivo e so tv box ama so ip resiverot od telekom mislam deka ne bese izvodlivo.
Ponatamu osven preku mobilna, spored moja pretpostavka ke ponudat i opticki internet i VDSL.
A1 od pocetok na septemvri e krs neviden ekstremni oscilacii ima na brzinata...IPTV на 4Г баш и не знам. Ок е што ќе биде бежичен нет ама за IPTV и слично некаква кабел технологија е пожелна. Претпоставувам тој бокс ќе биде на Телком мрежата. Тие немаат таков комерцјален пакет и очигледно им одговара. Само жалам што и мобилната не е на Телеком пошто А1 периодов се ептен крш
ke krahira otkako ke pustat mNET, da se nadevame toa ke gi natera da vlozat i da ja sredat mrezata.Vo grad na 100kujki telekom/a1/trlekabel/kds, 1 ima satelitska... i toa ako e ispokaran so telekom/a1.... i ostanatite
Автоматски споено мислење:
A1 od pocetok na septemvri e krs neviden ekstremni oscilacii ima na brzinata...
a1 otkako pokacija 50/2 padna mrezata ima ogromni oscilacii,uste mNet i ke dopadni !ke krahira otkako ke pustat mNET, da se nadevame toa ke gi natera da vlozat i da ja sredat mrezata.
stavaat tanjiri i vo grad kaj sto imaat idealna polozba na stanot ali toa izgleda uzasno.
sigurno vo idnina ke pustat i drugi nacini za net i tv ama ova so ComboBox im e najlesno, odednas cela Mk im e pokriena, dostapni ke se sekade od prv den. Kaj sto nema optika ova e sepak najdobro reshenie. Bakar treba da se izvadi od upotreba.