pa sto mu dosagas na red john ili koj i da beseKo bozem nekoj /a ako go znaesh od prethodno ili preku nekoj e posigurno.
ne e bitno kade si se zapoznal sekade ima sekakvi iako jas licno partner od net ne sakam.
pa sto mu dosagas na red john ili koj i da beseKo bozem nekoj /a ako go znaesh od prethodno ili preku nekoj e posigurno.
ne e bitno kade si se zapoznal sekade ima sekakvi iako jas licno partner od net ne sakam.
Го имам видеото еј, ако е тоа што велишМожда Македонците се простаци, а дали сте виделе Британци во Кавос? Па тоа се вистински господа од луѓе какви што нема на планетава. Такви господа не сум сретнал ниту во маалото Серава, нити во џунглите во Танзанија.
Еден таков господин и пикаше цевка од коктел во пичката на една дама што играше на шанк. Значи џентлмен, господин, но пред се Западноевропеец.
A Sakash na tebe?pa sto mu dosagas na red john ili koj i da bese
ne si moj tip... plus dosadna siA Sakash na tebe?
Не е тема воопшто, нит па некој нешто ти забранил или пререкол на таа тема претходно, ко што ти им пререкуваш на очајните Македонци за папири. Прашањето у суштина ми беше дали тој односот према Македонците ти е некој вид на принцип/аверзија што си ја развила кога си живеела тука или само така не ти се погодувале луѓето? Ивини ако и со ова прашање ти навлагам у интима.Дали тема на муабет е мој личен живот? Не. Исто ова ви е друга тактика што им ја правите на жените, ги терате на општа тема да зборуваат за интимни работи за себе и да ви се правдаат. Небитно е во случајов ни јас како сум стигнала, ни со кого би се фукала.
Ова не е само кај жените, секој сака да проба нешто „ново“, „несекојдневно“, „егзотично“...
Дај молим те прати ми го по пп, у мисла ме стаиГо имам видеото еј, ако е тоа што велиш
auu korpane si moj tip... plus dosadna si
em ke ides u amerika a jas sum pro ruski nastroen.
Не сум пререкла на никој, ниту пак е некаква развиена аверзија, луѓето апла си кажувале.Не е тема воопшто, нит па некој нешто ти забранил или пререкол на таа тема претходно, ко што ти им пререкуваш на очајните Македонци за папири. Прашањето у суштина ми беше дали тој односот према Македонците ти е некој вид на принцип/аверзија што си ја развила кога си живеела тука или само така не ти се погодувале луѓето? Ивини ако и со ова прашање ти навлагам у интима.
А може и те свиѓале ама немале гз да ти кажат, па вака со папирите полесно им било. На овие простори генерално важи правилото муж за жена држава продава, ради тоа ми беше чудно.Не сум пререкла на никој, ниту пак е некаква развиена аверзија, луѓето апла си кажувале.
Реално гледано има вистина во овој муабет...мислам дека кај нив штосот е што они се така потрадиционални, односно ја сфаќаат улогата на мажот и затоа така се однесуваат.преферирам шиптарки, а и они мене очигледно.
не само што ми се поопуштени за моабет (кога нема јазична бариера), туку и примаат комплименти полесно за разлика од нашите кои што кога ќе им дадеш комплимент се дигаат во небо и те гледаат како манијак.
Мене ли ми се обраќаш?Ако стварно си имал некоја од нив нема така да ги нарекуваш. Дури и да не си ок е, желба е едно а реалност друго ама ако си стварно плескал ќе сакаш пак. А тоа нормално повлекува емотивни чувства, покажуваш желба да удоволиш, да разбереш, да покажеш сочувство. И после пак да плеснеш.
Ама ти вероватно само го дркаш на нив па тука глумиш мужина некоја
Не. Немам 15 години, знам како стојат работите, ама да не се докажуваме сега за тоа.А може и те свиѓале ама немале гз да ти кажат, па вака со папирите полесно им било. На овие простори генерално важи правилото муж за жена држава продава, ради тоа ми беше чудно.
Се чудав Зецов кого плесна???? Јас типувам на оваа од Словачка бе Тања Фајон ауфф Јако лижење на Словенката во секој случај ммА може и те свиѓале ама немале гз да ти кажат, па вака со папирите полесно им било. На овие простори генерално важи правилото муж за жена држава продава, ради тоа ми беше чудно.
Бра, овој другиот беше, ќе се пронајде. Јоли да го опне Тања.Мене ли ми се обраќаш?
Агдо, едноставно не си се нашла во права линија. Мислиш во Данска цепат без да смислат, не верувам, па и бетер се....Ладнокрвни гомна се, затоа тука бараш утеха, те разбирам и таман си е. Нема човек што нема психички проблеми, ни ти ни јас ни никој друг само разно ги манифестираме.Не сум пререкла на никој, ниту пак е некаква развиена аверзија, луѓето апла си кажувале.
Се сложувам, затоа и го пишав тоа.Ова не е само кај жените, секој сака да проба нешто „ново“, „несекојдневно“, „егзотично“...
Ме заеба сега, ме фати.Ако стварно си имал некоја од нив нема така да ги нарекуваш. Дури и да не си ок е, желба е едно а реалност друго ама ако си стварно плескал ќе сакаш пак. А тоа нормално повлекува емотивни чувства, покажуваш желба да удоволиш, да разбереш, да покажеш сочувство. И после пак да плеснеш.
Ама ти вероватно само го дркаш на нив па тука глумиш мужина некоја