Ke te citaram samo na ovoj del, da ne ti/vi smeta generalizacija ? pa toa mi bese celta.Ова лично понижување на жена со se ebes si sip od kosovo при недостаток на аргументи на темата мора да престане, инаку сами ќе си правите муабет на форум и ќе се тапшате по рамо.
Мене ми смета и никогаш не генерализирам. Еве @Sussaro нека ти каже, макар и не мора, дискусиите со него низ темиве ми се сведок.Ke te citaram samo na ovoj del, da neti/vi smeta generalizacija ? pa toa mi bese celta.
Ne rekov ti, ama ne mozes da kazes deka nema generalizacija, eve procitaj ja temava, dodusa I drugi temi povrzani so dijaspora sama ke vidis.Мене во последнава деценија Македонци(барем 90%) ми се удварале строго ради надеж за документи, што патем многу кажува дека полот не игра никаква улога, туку борбата за опстанок и надеж за подобро утре. По која логика би земала да се фукам со Македонец?
Автоматски споено мислење:
Мене ми смета и никогаш не генерализирам. Еве @Sussaro нека ти каже, макар и не мора, дискусиите со него низ темиве ми се сведок.
Кажи ми дека симпатиите попрво би се фукале со шипци и црнци отколку со тебе, без да ми кажешСве, шипци од косово, црнци, странци, со кого не се фукате освен со македонци.
И све тоа океј, ако кога е прашање македонец глумење часни сестри, еднаш и влегло само и тоа не скроз.
Стварно беше како крик од очај. Душа!Кажи ми дека симпатиите попрво би се фукале со шипци и црнци отколку со тебе, без да ми кажеш
Јасно ми е дека има, затоа и го дадов примерот со Босанецот.Ne rekov ti, ama ne mozes da kazes deka nema generalizacija, eve procitaj ja temava, dodusa I drugi temi povrzani so dijaspora sama ke vidis.
не значи дека тоа што сум го кажал дека не е точно. Вие калаштурчиња две ќе ни оправате нас какви се работите? Дека без пушење сте стигале до швајцарските елитни кругови?Кажи ми дека симпатиите попрво би се фукале со шипци и црнци отколку со тебе, без да ми кажеш
se imas zaebanoРига, додека чекав на аеродром 3 саата, 8 меча. Не патував во Рига, сеа се тешам дека не беа сите 8 лажни профили и дека има многу врска дека си странец.
Zaso mace seljak rabotava. Ocigledno ne ebes dolgi godini.не значи дека тоа што сум го кажал дека не е точно. Вие калаштурчиња две ќе ни оправате нас какви се работите? Дека без пушење сте стигале до швајцарските елитни кругови?
тоа е брат. Јебига, некој ако ви ја кажува реалноста е дека не ебе, нема друго едноставно. Али ве сфаќам, тоа ви е единствен аргумент. Луѓето пишуваа есеи да елаборираат, ти се јавуваш со тој умрен хумор изваден од нафталин hehe ne ebes.Zaso mace seljak rabotava. Ocigledno ne ebes dolgi godini.
Pa ne znam so drugo da mu kazam na covek so koristi izrazi kako kalastura za devojki sto ne gi ni poznava, a vtoro mislis deka do nekoi krugovi se stiga samo so pusenje. Mi deluva deka patis od neebitis.тоа е брат. Јебига, некој ако ви ја кажува реалноста е дека не ебе, нема друго едноставно. Али ве сфаќам, тоа ви е единствен аргумент. Луѓето пишуваа есеи да елаборираат, ти се јавуваш со тој умрен хумор изваден од нафталин hehe ne ebes.
A ebesh inace i zosto ne? Mala salaтоа е брат. Јебига, некој ако ви ја кажува реалноста е дека не ебе, нема друго едноставно. Али ве сфаќам, тоа ви е единствен аргумент. Луѓето пишуваа есеи да елаборираат, ти се јавуваш со тој умрен хумор изваден од нафталин hehe ne ebes.