Tinder

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.328
Поени од реакции
4.611
Рига, додека чекав на аеродром 3 саата, 8 меча. Не патував во Рига, сеа се тешам дека не беа сите 8 лажни профили :icon_lol:и дека има многу врска дека си странец.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.503
Поени од реакции
9.306
Ова лично понижување на жена со se ebes si sip od kosovo при недостаток на аргументи на темата мора да престане, инаку сами ќе си правите муабет на форум и ќе се тапшате по рамо.
Ke te citaram samo na ovoj del, da ne ti/vi smeta generalizacija ? pa toa mi bese celta.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.940
Поени од реакции
25.405
Мене во последнава деценија Македонци(барем 90%) ми се удварале строго ради надеж за документи, што патем многу кажува дека полот не игра никаква улога, туку борбата за опстанок и надеж за подобро утре. По која логика би земала да се фукам со Македонец?
Автоматски споено мислење:

Ke te citaram samo na ovoj del, da neti/vi smeta generalizacija ? pa toa mi bese celta.
Мене ми смета и никогаш не генерализирам. Еве @Sussaro нека ти каже, макар и не мора, дискусиите со него низ темиве ми се сведок.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.503
Поени од реакции
9.306
Мене во последнава деценија Македонци(барем 90%) ми се удварале строго ради надеж за документи, што патем многу кажува дека полот не игра никаква улога, туку борбата за опстанок и надеж за подобро утре. По која логика би земала да се фукам со Македонец?
Автоматски споено мислење:

Мене ми смета и никогаш не генерализирам. Еве @Sussaro нека ти каже, макар и не мора, дискусиите со него низ темиве ми се сведок.
Ne rekov ti, ama ne mozes da kazes deka nema generalizacija, eve procitaj ja temava, dodusa I drugi temi povrzani so dijaspora sama ke vidis.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Све, шипци од косово, црнци, странци, со кого не се фукате освен со македонци.

И све тоа океј, ако кога е прашање македонец глумење часни сестри, еднаш и влегло само и тоа не скроз.
Кажи ми дека симпатиите попрво би се фукале со шипци и црнци отколку со тебе, без да ми кажеш :icon_lol:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.940
Поени од реакции
25.405
Кажи ми дека симпатиите попрво би се фукале со шипци и црнци отколку со тебе, без да ми кажеш :icon_lol:
Стварно беше како крик од очај. Душа!

Ne rekov ti, ama ne mozes da kazes deka nema generalizacija, eve procitaj ja temava, dodusa I drugi temi povrzani so dijaspora sama ke vidis.
Јасно ми е дека има, затоа и го дадов примерот со Босанецот.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.014
Поени од реакции
42.732
не значи дека тоа што сум го кажал дека не е точно. Вие калаштурчиња две ќе ни оправате нас какви се работите? Дека без пушење сте стигале до швајцарските елитни кругови?

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
не значи дека тоа што сум го кажал дека не е точно. Вие калаштурчиња две ќе ни оправате нас какви се работите? Дека без пушење сте стигале до швајцарските елитни кругови?
103540620_2612457412343278_4770641037466125206_n.jpg

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.014
Поени од реакции
42.732
патот до швајцарските елитни кругови. Битно е да вајбаме дечки, итн итн.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
25.000
Рига, додека чекав на аеродром 3 саата, 8 меча. Не патував во Рига, сеа се тешам дека не беа сите 8 лажни профили :icon_lol:и дека има многу врска дека си странец.
se imas zaebano :icon_mrgr:

nemam koristeno aplikacii ali kaunas i riga se prilicno lesni mesta za pick up pogotvo ako si crnomajnest. prilicno slobodni se, opusteni... latvia ti e fenomen, ima 60% zeni, 40% mazi taka da ima zenska i pol za sekoj...

ps. iskacanje striktno vikendi, preku nedela e mrtvo, do kaj 11 se funkcionira i odednas ko pepelaski site

Последно уредено:
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Zaso mace seljak rabotava. Ocigledno ne ebes dolgi godini.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.014
Поени од реакции
42.732
Zaso mace seljak rabotava. Ocigledno ne ebes dolgi godini.
тоа е брат. Јебига, некој ако ви ја кажува реалноста е дека не ебе, нема друго едноставно. Али ве сфаќам, тоа ви е единствен аргумент. Луѓето пишуваа есеи да елаборираат, ти се јавуваш со тој умрен хумор изваден од нафталин hehe ne ebes.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
тоа е брат. Јебига, некој ако ви ја кажува реалноста е дека не ебе, нема друго едноставно. Али ве сфаќам, тоа ви е единствен аргумент. Луѓето пишуваа есеи да елаборираат, ти се јавуваш со тој умрен хумор изваден од нафталин hehe ne ebes.
Pa ne znam so drugo da mu kazam na covek so koristi izrazi kako kalastura za devojki sto ne gi ni poznava, a vtoro mislis deka do nekoi krugovi se stiga samo so pusenje. Mi deluva deka patis od neebitis. :toe:

Член од
15 април 2019
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.567
A ebesh inace i zosto ne? Mala sala
Inace jas samo da se nadovrzam na muabetive za devojki i muski so se ozenile omazile nadvor odma se etiketiraat so abe tie pola grad gi pomina tuka ili ne gi bivashe tuka i sl. Pa zatoa. Sramota e takvi muabeti u 21 vek be decki. Mozebi ne e daleku od vistinata ali sekoj svojot pat si go bira. Ete jas na primer ne sakam crnec ko so kaza kano ili corvus da me kupi so bi rekla agda. Mislam moze nekoj ubav bogat pameten crn decko slobodno moze da me kupi, ali so negoviot sarm lepota i smisla za humor. Sepak makedonce si e makedonce jebiga.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
Можда Македонците се простаци, а дали сте виделе Британци во Кавос? Па тоа се вистински господа од луѓе какви што нема на планетава. Такви господа не сум сретнал ниту во маалото Серава, нити во џунглите во Танзанија.

Еден таков господин и пикаше цевка од коктел во пичката на една дама што играше на шанк. Значи џентлмен, господин, но пред се Западноевропеец.

Kajgana Shop

На врв Bottom